:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: BANSHEE SEIZOEN 4
PERSBERICHT: BANSHEE SEIZOEN 4
Bron: Warner - Datum: 2016-09-22 - Geplaatst door: Werner
BANSHEE SEIZOEN 4 + BOXSET

Aan alle mooie liedjes komt een eind. Na vier seizoenen nemen we afscheid van het op het eerste gezicht rustige plattelandsdorpje Banshee en z'n inwoners. Banshee zou Banshee echter niet zijn zonder dat er nog een aantal openstaande rekeningen op treffende wijze afgehandeld worden. Ga mee met Lucas Hood op zijn laatste missie en haal het vierde seizoen van Banshee vanaf 12 oktober in huis op DVD!

Voor wie na afloop teveel heimwee heeft naar het Amish-stadje is er de boxset, die alle vier seizoenen van deze spectaculaire actiereeks bundelt!

Synopsis
In het vierde en laatste seizoen van deze Cinemax-dramaserie keert ex-crimineel Lucas Hood (Anthony Starr) terug naar Banshee. Deze keer zonder badge, maar met een nieuwe missie: hij zit een meedogenloze seriemoordenaar op de hielen en wil tegelijkertijd een oude bondgenoot opsporen. Seizoen 4 begint twee jaar nadat een miljoenenroof van Lucas en Carrie (Ivana Milicevic) niet goed afliep, wat de man van Carrie zijn leven kostte en Job (Hoon Lee) bij een criminele bende deed belanden. Na een periode van drank en doorzakken en een onverwachte redding door Rebecca (Lili Simmons), duikt Lucas op uit zijn zelf opgelegde ballingschap. In Banshee ontdekt hij dat de stad in zijn afwezigheid drastisch is veranderd en dat er van alle kanten gevaren dreigen.

Bonusmaterialen:
• Cast Retrospective
• Banshee Origins
• Zoomed In
• Audio Commentaries
• Deleted Scenes







Recent nieuws van dezelfde bron