:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: BURGUNDY - PEOPLE WITH A PASSION FOR WINE
PERSBERICHT: BURGUNDY - PEOPLE WITH A PASSION FOR WINE
Bron: Source 1 Media - Datum: 2016-11-08 - Geplaatst door: Werner
BURGUNDY - PEOPLE WITH A PASSION FOR WINE
nu verkrijgbaar op DVD

Vanaf vandaag is de documentaire Burgundy: People With A Passion For Wine van de award-winnende filmmaker Rudi Goldman verkrijgbaar op DVD en VOD. Deze documentaire over het wereldberoemde Franse wijngebied biedt een zeldzaam kijkje in het leven van de gepassioneerde mensen die werkzaam zijn in de wijnstreek de Bourgogne. Dit alles tegen de achtergrond van de oudste, traditionele wijnfestiviteiten die zich tijdens de jaarlijkse Trois Glorieuses afspelen.

De documentaire bevat uitgebreid commentaar van lokale wijn-experts en Michelin sterrenkoks. En biedt een uniek kijkje in de wijnstreek Bourgogne. De documentaire krijgt nu al zeer positieve recensies van gerenommeerde wijntijdschriften, wijn-experts en bloggers van over de hele wereld.

“De film van een uur geeft een mooi eigentijds beeld van de Bourgogne. Het verhaal is behoorlijk compleet, is fraai in beeld gebracht en wordt meeslepend verteld door mensen van de streek”. - Nederlands wijntijdschrift Perswijn

"Als je van Bourgogne en zijn wijnen houdt dan is de film een echte traktatie". - Zweedse blog 1WineDude

"Heb genoten van de film. Goede basis om de Bourgogne te leren kennen". - James Suckling (Eén van de invloedrijkste wijnrecensenten ter wereld)

De internationale release van deze documentaire heeft daarnaast geleid tot onder andere een Hollywood International Independent Documentary Award en een award voor beste documentaire tijdens de Los Angeles Film Awards. En is te zien op vele internationale filmfestivals.

Burgundy: People With A Passion For Wine is beschikbaar met zowel Nederlandse als Franse ondertiteling en is een inspirerende documentaire voor iedere wijnliefhebber.

Speelduur: ca. 60 minuten