:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> RELEASEBERICHT: HUURDVD AUGUSTUS 2002
RELEASEBERICHT: HUURDVD AUGUSTUS 2002
Bron: Buena Vista - Datum: 2002-07-27 - Geplaatst door: Serge
COLD HEART
Te huur op DVD vanaf 20 augustus 2002

Linda Cross (Nastassja Kinski) is een succesvolle zakenvrouw en heeft een goed huwelijk met psycholoog Phill (Jeff Fahey). Maar als ze haar echtgenoot ervan begint te verdenken dat hij haar bedriegt, begint ze een affaire met haar assistent Sean (Josh Holloway). Wat ze niet weet is dat Sean eigenlijk een zwaar gestoorde psychopaat is, die in behandeling is bij haar man. Ze beseft dat haar echtgenoot haar helemaal niet bedriegt. Ze voelt zich schuldig en eindigt prompt haar relatie met Sean. Sean wordt helemaal gek en begint haar te stalken. Linda en Phil vluchten naar een afgelegen hut. Ze hopen dat ze daar veilig zijn. Maar zijn ze dat echt? Afschuwelijk opeenstapeling van door hartstocht geleidgeweld, een scherpe wending die alles in een andere licht doet komen te staan,... hiermee zijn de kijkers zoet voor spannende momenten.



TOM & THOMAS
Te huur op DVD vanaf 20 augustus 2002

Thomas is een jongetje van 8 jaar dat - na de dood van zijn moeder - samenwoont met zijn stiefvader in het hartje van Londen. Tot grote ergernis van zijn stiefvader spreekt hij al lange tijd over zijn denkbeeldige vriendje Tom dat – zo voelt hij het aan - angstige avonturen in een kindertehuis beleeft. Op een dag komen Tom en Thomas elkaar tegen in het museum voor ruimtevaart. Tom bestaat dus écht ... hij is Thomas’ tweelingbroer. Tweelingbroers hebben, naar het schijnt, de gave om altijd te weten wat er met elkaar gebeurt, vandaar die verschrikkelijke dromen van Thomas. Vanaf dit ogenblik worden ze onafscheidelijk en besluiten het geheim over hun ontmoeting te bewaren. Tom en Thomas beleven samen allerlei komische en spannende avonturen. Ze komen terecht in een heuse ontvoeringszaak waarbij smokkelaars hen met een vliegtuig het land proberen uit te krijgen. Maar dit gaat zo maar niet ...



FULL DISCLOSURE
Te huur op DVD vanaf 20 augustus 2002

Alles begint met een pro-Israëlische mediamagnaat die vermoordt wordt door een Palestijnse commando groep. De FBI wordt verzocht de daders zo snel mogelijk te vinden en met eender welk middel. John McWhirter is een stevig drinkende verslaggever die zijn carrière door zijn vingers ziet wegglippen. Hij is op zoek naar dat ene verhaal dat hem terug nieuw leven zou in blazen. ’s Avonds komt hij thuis en vindt in zijn living zijn twee kompanen van vroeger die betrokken waren bij een mislukte bomaanslag op een militair centrum. Het zijn slechte herinneringen: hij werd opgepakt, moest zijn kompanen verraden en hij verloor zijn beste vriendin. Ze komen voor de schuldaflossing: ze willen dat een mooie Peruaanse rebel bij hem onderduikt. John krijgt telefoon van een informant dat hem zegt de nodige gegevens te bezitten over de vermoorde mediagigant: ‘wie de daders zijn’ tot ‘het waarom van de aanslag’. Tussen de foto’s van de moordenaars herkent hij die van de rebel. Wanneer hij terug thuis komt voor uitleg te vragen, wacht een moordenaar hem op die wil weten waar het meisje is. John kan de moordenaar in bedwang houden en vlucht samen met de rebel weg. John zit tot zijn nek in de problemen, iedereen zit achter hem aan: de FBI, moordenaars, fundamentalisten. Zal hij er levend uitkomen?



L.A.P.D.
Te huur op DVD vanaf 20 augustus 2002

L.A.P.D. agenten Steele (Marc Singer) en Wade (Steve Black) hebben twee zwaar gewapende criminelen die een bankoverval pleegden, neergeschoten. Eens terug op het politiebureau krijgen ze een uitbrander van hun hoofdinspecteur Ellsworth (Dennis Hopper) die hun ‘Wild West’ aanpak van de bankoverval niet goedkeurt. Door dit voorval hebben Steele en Wade respect gekregen van het korps, maar vooral van hun corrupte collega Alexander (Michael Madsen). Hij nodigt hen uit op een decadent feestje met sex, drugs en rock ’n roll bij één van hun collega’s, waar hen wordt uitgelegd hoe sommige agenten tewerk gaan. De volgende dag betrappen Wade en Steele hun collega’s op een inbraak. Steele en Wade krijgen zwijggeld aangeboden. Steele aanvaardt het geld en wordt zo ingeluisd in allerlei illegale zaken: overvallen, samenzweringen en zelfs moord! In tegenstelling tot Steele aanvaardt Wade het geld niet en de corrupte agenten twijfelen om hem al dan niet uit de weg te ruimen. Wanneer Steele’s vader op een smerige manier van kant wordt gemaakt, weet Steele dat het moment is aangebroken om terug op het rechte pad te keren, maar eerst moet hij nog een eitje pellen met een paar corrupte politiemensen. De twee vrienden zullen keihard moeten knokken want het is een echte maffia!



THE GOOD WAR
Te huur op DVD vanaf 6 augustus 2002

1946: de oorlog is voorbij... maar niet voor iedereen. In de Verenigde Staten worden nog duizenden Italiaanse krijgsgevangenen in een kamp gevangen gehouden. Zij verkeren in erbarmelijke omstandigheden onder de toezicht van de keiharde Amerikaanse kampcommandant Gartner. Een Italiaanse officier, Luigi Manin, ontsnapt uit het kamp en probeert de buitenwereld op de hoogte te stellen van de onmenselijke levensomstandigheden in het kamp. Betty, een aantrekkelijke Amerikaanse vrouw, zal hem hierbij helpen. Samen slagen ze erin om het Rode Kruis te verwittigen. Maar Luigi wordt gepakt en terug naar het kamp gebracht. Terug in het kamp, blijkt dat al zijn medegevangenen verscheept zijn naar Italië; de oorlog is nu werkelijk voorbij. Maar niemand komt Luigi ophalen. Ook kampcommandant Gartner is achtergebleven. Hoe moeten zij nu verder?



PROXIMITY
Te huur op DVD vanaf 6 augustus 2002

William Conroy (Rob Lowe), een voormalig universitair docent, is veroordeeld tot gevangenisstraf voor de dood op een jonge vrouw in een verkeersongeluk. Op een nacht wordt hij wakker door een vreemd geluid in de cel naast de zijne. Hij roept een bewaker en vraagt hem wat er aan de hand is: zijn medegevangen Cole heeft zich zojuist opgehangen. William gelooft deze versie van de feiten niet en eist een gesprek met de directeur van de gevangenis, maar deze laatste overtuigt hem dat Cole zelfmoord gepleegd heeft. De volgende dag wordt William zonder reden overgeplaatst. Onderweg springt een gevangene op hem met een mes in de hand. In het gevecht krijgt de chauffeur een messensteek en de wagen komt in de gracht terecht. Conroy ontsnapt ternauwernood aan de dood. Wanneer hij de stukjes van de puzzel op een rijtje zet, beseft hij dat al deze gebeurtenissen tot een afschuwelijke samenzwering leidt die het leven van vele gevangenen deze laatste jaren heeft gekost. Met de hulp van zijn advocaat Eric Hawthorne en journalist David Dart komen ze op het spoor van weldoener’Corcocan die nabestaanden van slachtoffers van criminaliteit opvangt... maar wat is er eigenlijk aan de hand?



2001: A SPACE TRAVESTY
“Space Will never be the same “
met Leslie Nielsen en Ophélie Winter

Te huur op DVD vanaf 6 augustus 2002

ALARM – ALARM – ALARM – ALARM – ALARM – ALARM – ALARM – ALARM – Bewijzen tonen aan dat de president van de Verenigde Staten gegijzeld wordt op de geheime maanbasis, Vegan en dat zijn functie op aarde door een kloon uitgevoerd wordt! Om deze zaak op te lossen stuurt de US Marshall Service het puikje van de inspecteurs, namelijk Richard ‘Dick’ Dix (Leslie Nielsen). Samen met ambassadrice Cassandra Menage, een afgezante van Vegan, reizen ze per Space Shuttle naar de maan om de president te redden. Na een hevig en bloederig gevecht tegen buitenaardse wezens kan het spitse team, eindelijk de president bevrijden. Maar wat Dix niet weet is dat de man die hij denkt de president te zijn, eigenlijk een kloon is! Heel dit circus is bedacht door de geschifte DR Pratt die meester van de wereld wil worden. De klok tikt en het lot van de vrije wereld staat op het spel. Dix probeert wanhopig zijn fout goed te maken…