:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> PERSBERICHT: A CONSPIRACY OF FAITH
PERSBERICHT: A CONSPIRACY OF FAITH
Bron: Lumière - Datum: 2016-12-06 - Geplaatst door: Werner
A CONSPIRACY OF FAITH (DE NOODKREET IN DE FLES)

Naar de internationaal bekende 'Serie Q' van bestsellerauteur Jussi Adler-Olsen. Het vervolg op The Keeper Of Lost Causes (De vrouw in de kooi) en The Absent One (De fazantenmoordenaars).

Van de scenaristen van Millenium. Met in de hoofdrollen Nikolaj Lie Kaas (Follow the Money, The Killing, Adam's Apples) en Fares Fares (Zero Dark Thirty, Safe House)

Synopsis
Deze keer krijgen inspecteur Mørck en zijn team te maken met religieus fanatisme. Wanneer een fles met een briefje aanspoelt op Jutland dient Afdeling Q de 8 jaar oude boodschap te ontcijferen. Tegelijkertijd verdwijnen twee kinderen uit een religieuze gemeenschap in Denemarken. Mørck en zijn team ontdekken een verband tussen de twee zaken en raken een misdadiger op het spoor die al meerdere kindontvoeringen op zijn naam heeft staan. De tijd dringt.

****  "De Noodkreet in de fles is spannend, goed verteld, en mede dankzij de topacteurs in de hoofdrollen, vaak erg grappig" - VPRO Cinema 
*** "Het geeft dit spannende en sfeervol gefilmde misdaaddrama een interessante en actuele ondertoon mee die nu al doet verheugen op de verfilming van de andere drie boeken uit Serie Q" - De Telegraaf

Technische specificaties dvd:
Herkomst: Denemarken/Duitsland/Zweden/Noorwegen, 2016
Speelduur: 112 min.
Taal: Deens
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Vanaf 6 december 2016 op dvd