:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: MORGAN
PERSBERICHT: MORGAN
Bron: Fox - Datum: 2017-01-12 - Geplaatst door: Werner
MORGAN

Kleine meisjes worden groot én gevaarlijk. Morgan is vanaf 25 januari verkrijgbaar op Blu-ray en dvd.

Luke Scott, zoon van producent Ridley Scott, maakt zijn regiedebuut in de film MorganMorgan is hiermee de nieuwste film van de Britse regisseursfamilie Scott. Broers Ridley en Tony waren eerder verantwoordelijk voor klassiekers en Oscar-winnende films als Top Gun, Blade Runner, Gladiator en The Martian. In de film zien we hoe een stel wetenschappers het DNA van baby Morgan manipuleert om een briljant supermens te creëren. Dit lijkt te slagen tot het meisje verandert in een losgeslagen, bloeddorstige puber. Hoe ver gaan de wetenschappers om het uit de hand gelopen experiment door te zetten? Morgan draaide niet in de Nederlandse bioscopen, dus dit is het moment om deze bloedstollende vader-zoonproductie in huis te halen!

Synopsis
Deze ijzingwekkende thriller met een sterrencast van o.a. Kate Mara, Paul Giamatti en Toby Jones vertelt het verhaal van een groep wetenschappers die aan een geheim experiment werken om een doorbraak te maken in de evolutie van de mens. Maar wanneer de genetisch gemodificeerde proefpersoon Morgan (Anya Taylor-Joy) een angstaanjagend incident veroorzaakt, rijst al snel de vraag of de onbegrensde mogelijkheden opwegen tegen de onvoorspelbare gevaren…

Cast
Voor zijn regiedebuut wist Luke Scott (coregisseur The Martian) een sterke cast om zich heen te verzamelen. Zo speelt Kate Mara (House Of Cards, 24), die al eerder samenwerkte met de familie Scott tijdens de opnames van The Martian, en vertolkt de rol van Lee Weathers in de film. Aanstormend talent Anya Taylor-Joy (Barry, The Witch) speelt de hoofdrol Morgan. Ook de bekende acteurs Rose Leslie (Game Of Thrones, Downtown Abbey) en Boyd Holbrook (Narcos) zijn vertegenwoordigd in deze thriller.

Blu-ray en DVD
Zowel de Blu-ray als DVD bevat een aantal leuke extra’s waaronder het audiocommentaar van regisseur Luke Scott en de special Gemodificeerd organisme: de wetenschap achter Morgan. Daarnaast bevat zowel de Blu-ray als DVD een aantal verwijderde scenes en de korte film Loom.

DVD
Speelduur: 88 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (2.39:1)
Menu’s: Nederlands, Frans, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra’s:
• Verwijderde scènes
• Gemodificeerd organisme: De wetenschap achter Morgan
• Loom (korte film)
• Audiocommentaar van Luke Scott

Blu-ray
Speelduur: 90 minuten
Audio: Engels DTS-HD-MA 7.1, Frans DTS 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (2.39:1)
Menu’s: Nederlands, Frans, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra’s:
• Verwijderde scènes
• Gemodificeerd organisme: De wetenschap achter Morgan
• Loom (korte film)
• Audiocommentaar van Luke Scott


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron