:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: DE TV-KANTINE SEIZOEN 8
PERSBERICHT: DE TV-KANTINE SEIZOEN 8
Bron: Source 1 Media - Datum: 2017-01-31 - Geplaatst door: Werner
DE TV-KANTINE SEIZOEN 8
Nieuwe typetjes in de leukste kantine van Nederland

Het achtste seizoen van De TV Kantine is nu verkrijgbaar op DVD. De Tv Kantine is weer geopend en het duo Carlo en Irene is weer herenigd. In dit televisieprogramma persifleert het duo verschillende bekende Nederlanders. Geniet van ca. 200 minuten aan humoristische fragmenten met nieuwe typetjes.

In dit seizoen zien we o.a. de juryleden Robert en Janny uit Heel Holland Bakt, danser Timor Steffens en reality-sterren Samantha en Michael. Daarnaast was er dit seizoen meer ruimte voor gastrollen. Zo zien we o.a. Elise Schaap in een gastrol als Sylvie Meis, Chantal Janzen in de huid van de Haagse Barbie en John Wolf en Glenn Helder als de inbrekende Harry en Marv in Home Alone.

Maar in de leukste kantine van Nederland is er ook plaats voor oude bekenden. Zo is in het 8ste seizoen van De TV-Kantine Kim Holland weer terug, maar ook Patty Brard, Linda de Mol en het koffietijd duo Loretta schrijver en Quinty Trustfull.

Al zeven seizoenen lang is De TV-Kantine een hit bij RTL4. En ook dit seizoen wist de Gouden Televizier Ring-winnaar meer dan een miljoen kijkers te trekken. De Tv kantine is dan ook veel onder positieve aandacht gekomen op social media.

Geniet van het achtste seizoen van De TV-Kantine met nog meer humor.

De Tv Kantine 8 - 2DVD
Speelduur: ca. 200 min