:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Belga Home Video >> PERSBERICHT: RELEASES MAART-APRIL 2017
PERSBERICHT: RELEASES MAART-APRIL 2017
Bron: Belga Home Video - Datum: 2017-03-20 - Geplaatst door: Werner
SNOWDEN

Synopsis
De jonge, enthousiaste en idealistische Edward Snowden (Joseph Gordon-Levitt) dacht dat zijn droom werkelijkheid werd toen hij aan de slag ging bij de CIA en de NSA. Al snel ontdekt hij echter dat de Amerikaanse inlichtingendiensten zich schuldig maken aan cyber-surveillance. De NSA, gesteund door grote bedrijven, schendt de grondwet door bergen van gegevens te verzamelen en alle vormen van telecommunicatie wereldwijd te volgen. Snowden is geshockeerd door deze systematische inbreuk op ons privéleven en besluit om bewijsmateriaal te verzamelen. Als klokkenluider maakt hij dit alles openbaar en offert hij zijn vrijheid en privacy op. In juni 2013 ondergaan twee journalisten een risicovolle onderneming en ontmoeten ze hem in zijn hotelkamer in Hong Kong. In een race tegen de klok proberen ze de onweerlegbare bewijzen tegen Snowden te analyseren voor hun publicatie. De onthullingen die in deze kamer zullen gebeuren vormen de kern van het grootste spionageschandaal in de geschiedenis van de Verenigde Staten.

Specificaties:
Genre: drama/thriller
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS HD-MA 5.1, Frans DTS HD-MA 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Speelduur: 129 min
Releasedatum dvd en Blu-ray: 8 maart 2017

Extra's:
• Interviews with Oliver Stone, Joseph Gordon-Levitt & Shailene Woodley
• Trailer
• Making of (BR)

SHUT IN

Synopsis
Sinds het overlijden van haar man woont kinderpsychiater Mary (Naomi Watts), alleen met haar verlamde stiefzoon in een afgelegen huis. Net wanneer de streek zich opmaakt voor een hevige storm, verdwijnt één van haar patiënten. Mary krijgt last van hallucinaties en intense aanvallen van paranoïa. Toch gaat ze wanhopig op zoek naar het jongetje...

Specificaties:
Genre : drama/thriller
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS HD-MA 5.1, Frans DTS HD-MA 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Speelduur: 90 min
Releasedatum dvd en Blu-ray: 1 april 2017

BALLERINA

Synopsis
Parijs, 1884. Félicie is een weesmeisje van 11 jaar, met maar één droom: sterdanseres worden. Samen met haar beste vriend en gekke uitvinder Victor ontsnapt ze uit het weeshuis en vertrekt ze zonder een cent op zak naar Parijs. Met de hulp van Odette, de poetsvrouw van de Opera die haar onder haar hoede neemt, waagt ze haar kans bij de grote dansschool van de Parijse Opera. Om deze droom te verwezenlijken zal ze haar mannetje moeten staan in een wereld vol valkuilen en moordende concurrentie.

Specificaties:
Genre: animatie/avontuur/familie
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Vlaams Dolby Digital 5.1, Nederlands, Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS HD-MA 5.1, Vlaams DTS 5.1, Nederlands DTS 5.1, Frans DTS 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Speelduur: 86 min
Releasedatum dvd en Blu-ray: 14 april 2017

Extra's:
Bonus DVD : 33 min
• Making of
• Trailer
• Teaser
Recent nieuws van dezelfde bron