:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Jekino >> NIEUWSBERICHT: SOLAN & LUDWIG: DE GROTE KAASRACE
NIEUWSBERICHT: SOLAN & LUDWIG: DE GROTE KAASRACE
Bron: Jekino - Datum: 2017-04-24 - Geplaatst door: Werner
SOLAN & LUDWIG - DE GROTE KAASRACE 

Jekino brengt de Noorse animatiefilm Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace van regisseur Rasmus A. Sivertsen naar de Vlaamse bioscopen op 26 april 2017. Na Solan & Ludwig - De Sneeuwmachine is het een nieuwe, grappige kennismaking met de opschepperige eend Solan, de verlegen egel Ludwig en de vriendelijke uitvinder Reodor.

Ken je de opschepperige eend Solan, de verlegen egel Ludwig en de vriendelijke uitvinder Reodor al? Samen moeten ze aan de slag om de inwoners van een naburig dorp te verslaan in de grote kaasrace. Daarbij zijn alle middelen toegestaan. Met de overmoedige Solan aan het roer, staat er veel meer op het spel dan enkel een bol kaas. Het wordt een gevaarlijke race over ravijnen en bevroren meren en door bossen vol hongerige beesten.

In deze uitermate frisse animatiefilm staan de koddige personages garant voor heel veel humor en plezier. Maar tegelijk is dit ook een ode aan de fantasie en het talent om onder alle omstandigheden het hoofd boven water te houden. En als de nood het hoogst is… heeft Reodor altijd wel een slimme uitvinding achter de hand.

Animatiefilm van Rasmus A. Sivertsen / Noorwegen / 75 min.
Nederlandstalige versie
Recent nieuws van dezelfde bron