:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: KOOPDVD SEPTEMBER 2002
PERSBERICHT: KOOPDVD SEPTEMBER 2002
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2002-08-06 - Geplaatst door: Serge
THE BUSINESS OF STRANGERS
Een superspannende thriller met aanstormend talent Julia Stiles en de voor een Oscar genomineerde actrice Stockard Channing in de hoofdrollen.

Omdat hun vlucht is uitgevallen, moeten een zakenvrouw en haar nieuwe assistente in een hotel overnachten. De avond verstrijkt en de vrouwen leren elkaar beter kennen: ze drinken en flirten, maar vertellen elkaar ook leugens. Als ze een nietsvermoedende zakenman ontmoeten, wordt de sfeer grimmiger en verandert de nacht in een levensgevaarlijk kat en muis spel

De DVD bevat de volgende specificaties:
- Beeld: 16:9
- Geluid: Dolby Surround
- Trailer
- Trailers other DVD releases
UNDER HELLGATE BRIDGE
Een thriller met in de hoofdrollen Michael Rodrick en Jonathan LaPaglia.

Ryan keert terug naar New York om zijn broer Jimmy te begraven, die dood onder de Hellgate Bridge is aangetroffen. Om te voorkomen dat zijn overgebleven broer Eddie en zijn oude liefde Carla hetzelfde zal overkomen, besluit hij de zaakjes tot op de bodem uit te zoeken en op te lossen. Maar hij stuit echter op de locale gangsterbaas Vincent. Vincent voelt zich bedreigd en besluit Ryan uit de weg te ruimen. Hij wil Eddie in de val lokken maar Ryan ontdekt het complot. In een heftige confrontatie komt het tot een climax.

De DVD bevat de volgende specificaties:
- Beeld: 4:3
- Geluid: Dolby Stereo 2.0

Deze twee thrillers zijn te koop op DVD vanaf 17 september 2002.

UIT HET ARCHIEF