:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: THE SKULLS II
PERSBERICHT: THE SKULLS II
Bron: Universal - Datum: 2002-08-07 - Geplaatst door: Serge
In het indrukwekkende vervolg op The Skulls maken we kennis met Ryan Sommers (Robin Dunne), een student die wordt aangesproken door een machtig genootschap. Lid zijn van deze uiterst geheime en duistere organisatie betekent macht, veel macht. Maar Sommers zal snel ondervinden dat de medaille van de Skulls ook een keerzijde heeft. Wanneer hij toevallig ziet hoe een mede-Skull in het clubhuis een jonge vrouw vermoordt, wil hij die zaak eigenhandig gaan oplossen. Al snel voelt hij daarbij de hete adem van 's lands belangrijkste mannen in zijn nek... Wie zal Ryan in vertrouwen kunnen nemen om hem te helpen?

Net als in de eerste film, wordt ook in The Skulls II een tipje van de sluier opgelicht van Amerika's meest invloedrijke studentenvereniging. Een groot deel van de politieke elite en de top van het bedrijfsleven maakten er ooit deel van uit en ondergingen haar riten en rituelen. Of, beter gezegd, maken er deel van uit, want 'Eens een Skull, altijd een Skull'. De machtige elite maakt er de dienst uit en selecteert zorgvuldig wie in haar voetsporen mag treden.

Met deze thriller, die in ons land niet in de bioscoop gedraaid heeft, kunnen de liefhebbers van spanning en intrigerende machtsspelletjes hun hart ophalen. Kenners zeggen zelfs dat de sequel beter is dan de originele film. Het ontdekken waard!

Releasedatum: huurdvd 06/08/2002 - koopdvd 05/09/2002
Genre: Thriller
Regisseur: Joe Chappelle
Cast: Robin Dunne, Nathan West, Ashley Lyn Cafagna, Lindy Booth
Duur: 95 minuten

Specificaties:
Beeld: 1:85:1 anamorfisch
Geluid: 5.1 Dolby Surround

Extra's:
Making of, Trailer


Recent nieuws van dezelfde bron