:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: AFTERMATH
PERSBERICHT: AFTERMATH
Bron: Source 1 Media - Datum: 2018-01-17 - Geplaatst door: Werner
AFTERMATH

We trappen 2018 af met een thriller/ drama met de bekende acteur Arnold Schwarzenegger. Aftermath is de film die iedereen gezien moet hebben!

In deze spannende thriller zien we hoe Schwarzenegger duikt in de rol van Roman Melnyk, die op de luchthaven krijgt hij te horen dat er een ongeluk heeft plaatsgevonden en dat zijn vrouw en dochter het niet hebben overleefd. Roman is gebroken en trekt zich terug op zoek naar antwoorden over het bewuste ongeluk... Jake, de luchtverkeersleider die verantwoordelijk is voor het ongeluk, duikt na een korte celstraf onder om te ontsnappen aan de media-aandacht en de beschuldigingen van de nabestaanden. Maar Roman laat het er niet bij zitten en wil uitleg, spijt, verontschuldigingen van de “moordenaar” van zijn gezin. Gaat 'ie dit voor elkaar krijgen?

In dit op ware feiten gebeurde verhaal over verlies, wraak en vergiffenis bewijst Arnold Schwarzenegger dat hij ook dramatische rollen aankan. Aftermath is een productie van Darren Aronofsky, bekend van Requiem For A Dream en Black Swan. De bekende acteurs Scoot McNairy, bekend van 12 Years A Slave en Maggie Grace, bekend van de TV-serie Lost en de film Taken, mogen niet ontbreken in deze spannende thriller.

Aftermath is verkrijgbaar vanaf 11 januari!

''This is a film full of scenes that would be easy to overplay, but which Schwarzenegger tackles with understated perfection. Truly, this is quite unlike anything else he's ever done, and brilliantly so'' - Empire.com
''Probably his best role as an actor to date'' - Heyuguys.com

Speelduur: ca. 92 minuten