:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Belga Home Video >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI-FEBRUARI 2018
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI-FEBRUARI 2018
Bron: Belga Home Video - Datum: 2018-01-31 - Geplaatst door: Werner
AMERICAN ASSASSIN

Synopsis
Na een tragische gebeurtenis raakt het leven van de jonge Mitch Rapp (Dylan O’Brien) in het slop. In zijn zoektocht naar wraak, komt hij terecht in het CIA-team van Stan Hurley (Michael Keaton), een veteraan van de Koude Oorlog en nu actief in de strijd tegen het terrorisme. Ze worden ingeschakeld in het onderzoek naar een schijnbaar willekeurige golf van aanvallen tegen militaire en burgerlijke doelwitten. Wanneer ze op een patroon stuiten, blijkt een meedogenloze Turkse geheim agente hetzelfde spoor te volgen. Ze bundelen de krachten en gaan samen achter een geheimzinnige spion aan die in het Midden-Oosten een wereldoorlog wil ontketenen...

Specificaties:
Een film van Michael Cuesta, met Dylan O’Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, Taylor Kitsch, Scott Adkins
Genre: actie/thriller
Audio: Enegls Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels Dolby Atmos, Frans DTS-HD MA 5.1, Engels Dolby Digital 2.0 optimized for late night listening (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels SDH
Speelduur 108 min. (dvd); 112 min. (Blu-ray)
Speelduur bonus: 28 min. (dvd); 80 min. (Blu-ray)
Releasedatum dvd en Blu-ray: 23 januari 2018

LE SENS DE LA FETE

Synopsis
Max is al 30 jaar traiteur. Hij heeft al honderden feestjes georganiseerd en heeft er zo stilaan genoeg van. Voor Pierre en Helena is het vandaag de grote dag: ze trouwen in een prachtig kasteel. Zoals gewoon heeft Max alles tot in de puntjes voorbereid. Alles staat klaar voor een perfecte trouwpartij. Maar dan haalt een reeks tegenslagen de strakke planning overhoop... elk moment van emotie en geluk kan in een oogwenk omslaan in rampspoed. Vanaf de voorbereidingen ’s ochtends tot het nachtelijke einde gluren we achter de schermen... We ontdekken het feest door de ogen van de mensen die één talent gemeen hebben: weten hoe je een geweldig feest geeft. 

Specificaties:
Een film van Eric Toledano & Olivier Nakache, met Jean-Pierre Bacri, Jean-Paul Rouve, Gilles Lellouche, Vincent Macaigne
Genre: komedie
Audio: Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Frans DTS-HD MA 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 120 min. (dvd); 125 min. (Blu-ray)
Speelduur bonus : 19 min. (dvd); 21 min. (Blu-ray)
Releasedatum dvd en Blu-ray: 7 februari 2018

MY LITTLE PONY

Synopsis
De toekomst van Equestria staat op het spel! De gevaarlijke Storm King is Canterlot binnengevallen om de toverkracht van de pony’s te stelen. Voor het eerst in hun leven verlaten Twilight Sparkle, Applejack, Pinkie Pie, Rainbow Dash, Fluttershy en Rarity de ponystad. Ze wagen zich aan een ongelofelijke reis: tijdens hun zoektocht naar hulp doorkruisen ze magische bergen, ontdekken ze onderwaterwerelden en belanden ze zelfs op een vliegende piratenboot. Tijdens dit grootse avontuur ontdekken de pony’s dat er geen sterkere kracht bestaat dan de magie van vriendschap.

Specificaties:
Een animatiefilm van Jayson Thiessen
Genre : animatie/familie
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Nederlands/Vlaams Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels SDH
Speelduur: 95 min.
Speelduur bonus : 45 min.
Releasedatum dvd: 21 februari 2018Recent nieuws van dezelfde bron