:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2018
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2018
Bron: Source 1 Media - Datum: 2018-03-08 - Geplaatst door: Werner
HOLLOW IN THE LAND

Ook in de maand maart zal Source 1 Media u verrassen met een aantal interessante titels. We trappen af met de spannende drama / thriller Hollow In The Land. In de film zien we hoe de zoon van Keith Miller, die zelf achter de tralies zit, vermist is en verdacht wordt van moord. Zijn koppige zus Alison, die gespeeld wordt door Dianna Agron (o.a. bekend van de hit-serie 'Glee') wil haar broer terugvinden en zijn naam zuiveren voor de politie hem vindt. Gaat dit haar lukken? De thriller Hollow In The Land speelt zich af in een ijzingwekkend verlaten landschap. Hiervoor nam de Canadese regisseur Scooter Corkle de haat-liefde relatie met zijn eigen geboortedorp als inspiratie. Hollow In The Land is verkrijgbaar vanaf 1 maart!

BRAVEN

De volgende film die we uitlichten is een spannende actiefilm met niemand minder dan Jason Momoa, o.a. bekend van zijn rol in de hit-serie Game Of Thrones en zijn rol als Aquaman in de film Justice League. In Braven zien we hoe Jason Momoa een bescheiden houthakker genaamd Joe Braven speelt. Joe Braven krijgt te maken met drugssmokkelaars, maar wat ze niet weten is dat Braven niet zomaar een houthakker is en alles doet om zijn gezin te beschermen... Braven is verkrijgbaar vanaf 8 maart!

VICTORIE - HART VAN PASEN 2018

In deze nieuwsbrief zullen wij ook een aantal paastitels van het label Neema uitlichten. Zo verschijnt op 1 maart de nieuwste film van Hart Van Pasen, namelijk VictorieVictorie is een inspirerende film die gebaseerd is op het waargebeurde verhaal van Victor Torres. De film laat je stil staan bij de levens veranderende kracht van het geloof en de moed van een moeder die de hoop nooit opgeeft.THE SAVIOR

Tevens verschijnt op 1 maart wederom de film The SaviorThe Savior is de eerste film over het leven van Jezus die gemaakt werd in het Midden-Oosten met acteurs uit het Midden-Oosten. Het is een paasverhaal met een bijzonder authentiek karakter.HART VAN PASEN VOORDEELBOX

Tot slot verschijnt op 8 maart de Hart Van Pasen - Voordeelbox. Nu met extra veel voordeel, want deze unieke box bestaat uit maar liefst vier Hart Van Pasen-films voor maar €10,-! De box bestaat uit titels als De Brug, Once We Were Slaves, Het Vlindercircus en De Kunstenaar. De film De Brug werd genomineerd voor een Oscar en Het Vlindercircus heeft 35 film festivalawards gewonnen.