:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Remain In Light >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2018
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2018
Bron: Remain In Light - Datum: 2018-03-27 - Geplaatst door: Werner
BAD MOMS 2

In Bad Moms 2 moeten de drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders de uitdagingen en verwachtingen van kerstmis tot een goed einde proberen brengen. En deze keer verwelkomen ze de ultieme vijand: hun eigen moeders.

Regie: Jon Lucas, Scott Moore
Cast: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Susan Sarandon, Cheryl Hines, Christine Baranski
Releasedatum dvd en Blu-ray: 3 april 2018

THELMA

De verlegen Thelma verhuist van haar religieuze familie op het Noorse platteland naar Oslo om er te gaan studeren. Daar ontmoet ze Anja, tot wie ze zich bijzonder aangetrokken voelt. Tegelijkertijd komt ze tot het besef dat ze over angstaanjagende, bovennatuurlijke krachten beschikt. Op een dag blijkt Anja spoorloos verdwenen.

Regie: Joachim Trier
Cast: Eili Harboe, Kaya Wilkins, Ellen Dorrit Petersen, Henrik Rafaelsen
Releasedatum dvd: 3 april 2018

SUBURBICON

Suburbicon is een lieflijk Amerikaans stadje met deftige gezinnen, prachtige tuintjes en mooie huizen. Gardner en Rose Lodge (Matt Damon en Julianne Moore) wonen er samen met hun tienjarige zoon. Wanneer op een dag een gewelddadige overval bij de familie Lodge plaatsvindt, blijkt dit modelgezin een groot geheim te verbergen. Chantage, verraad en wraak nemen de overhand in Suburbicon, en dat is nog maar het begin... Gevierd acteur en regisseur George Clooney neemt opnieuw plaats in de regiestoel voor deze ingenieuze thriller met een scenario van niemand minder dan de broers Joel en Ethan Coen. Suburbicon tekent, in de beste Coen-stijl, een hilarisch, gewelddadig en absurd beeld van wat er gebeurt als ’gewone mensen’ een misdaad beramen. Matt Damon, Julianne Moore en Oscar Isaac leiden een sterrencast in een productie van Joel Silver (The Matrix, Die Hard) en Teddy Schwarzman (The Imitation Game).

Regie: George Clooney
Cast: Matt Damon, Julianne Moore, Oscar Isaac
Releasedatum dvd en Blu-ray: 17 april 2018

IL COLORE NASCOSTO DELLE COSE

De mooie Emma werd blind op haar zestiende, maar dat heeft haar er niet van weerhouden om een zelfstandig leven te leiden met een eigen praktijk voor osteopathie. Ze is onlangs gescheiden en de succesvolle reclamemaker Teo lijkt de perfecte kandidaat om een leuke tijd mee te hebben. Ze ontmoet hem tijdens een bedrijfsuitje in het donker waar ze de rondleidingen doet. Teo raakt geïntrigeerd door haar stem en hij zoekt haar weer op. Een aanvankelijk oppervlakkige flirt mondt uit in een zinderende romance. Il Colore Nascosto Delle Cose is een prachtig liefdesverhaal dat ons eraan herinnert dat de mooiste en onverwachte dingen vaak onzichtbaar zijn voor de ogen. Deze Italiaanse film van de succesvolle regisseur Silvio Soldini (Pane E Tulipani) met Valeria Golino (Caos Calmo) en Adriano Giannini (Le Conseguenze Dell’Amore) ging in wereldpremière op het Filmfestival van Venetië en trekt sindsdien in Italië volle zalen.

Regie: Silvio Soldini
Cast: Valeria Golino, Adriano Ginnini, Cristina Capotondi
Releasedatum dvd: 17 april 2018


WONDERSTRUCK

Een jongen, Ben, verlangt in de jaren '70 naar de vader die hij nooit heeft gekend. Een doof meisje, Rose, houdt in de jaren ’20 nauwkeurig een plakboek bij van het leven van een mysterieuze actrice. Wanneer Ben een mysterieuze aanwijzing ontdekt in de kamer van zijn moeder en Rose op een ochtend een aanlokkelijke krantenkop leest, besluiten beide kinderen op zoek te gaan naar datgene wat ze missen. Met het adembenemende Wonderstruck tekent Todd Haynes (Carol, Far From Heaven) voor zijn meest ambitieuze film tot op heden. Op virtuoze wijze brengt Haynes je terug naar de magie van de kindertijd. Het scenario van Wonderstruck is, net als Marin Scorsese’s Hugo, gebaseerd op een boek van Brian Selznick.

Regie: Todd Haynes
Cast: Julianne Moore, Michelle Williams, Oakes Fegley
Releasedatum dvd en Blu-ray: 24 april 2018

RABOT

Rabot vertelt het verhaal van een sociaal woonblok dat tegen de vlakte moet. Mensen die een uitweg zoeken in hun miserie komen er van het dak springen, zij die nergens anders een woning vonden, kregen er een plaats. Een klein dorp in de hoogte waar onverschilligheid hoogtij viert. Zowel de bewoners als het gebouw moeten weg, het einde van een woelig tijdperk. We volgen een aantal bewoners tijdens de laatste maanden van hun leven in de woontoren. Een raamvertelling over liefde, eenzaamheid en armoede in het hart van onze Westerse samenleving.

Regie: Christina Vandekerckhove
Releasedatum dvd: 24 april 2018Recent nieuws van dezelfde bron