:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2018
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2018
Bron: Source 1 Media - Datum: 2018-05-21 - Geplaatst door: Werner
CORBIN NASH

Voor de maand juni staan er weer interessante home video releases gepland, die ingedeeld kunnen worden in drie segmenten: films, documentaires en kids. In deze nieuwsbrief brengen we al deze titels graag onder de aandacht. We beginnen met de spannende actiethriller Corbin Nash, met onze eigen Rutger Hauer!

In deze titel zien we hoe NYPD-agent Corbin Nash (gespeeld door Rutger Hauer) van New York naar Los Angeles verkast en op zoek gaat naar de moordenaar van zijn ouders. Tijdens zijn zoektocht door L.A ontmoet de rebelse rechercheur mysterieuze figuren als de Stranger en de Blind Prophet en ontrafelt hij een gruwelijk geheim. Een geheim dat de getormenteerde ziel zijn leven kost, maar hem ook laat herrijzen... als moordmachine van vampieren en demonen.

Corbin Nash is een genadeloze horrorthriller die lustig laveert tussen sensuele vampire noir en spetterende gore. Met acteurs Malcolm McDowell (bekend van A Clockwork Orange en Halloween) en Corey Feldman (bekend van The Goonies en Gremlins).

''Fans of vampire cinema will find much to adore, there are many memorable and dangerous directorial choices that make the film worthy of a viewing'' - Spoilerfreemoviesleuth.

DVD en Blu-ray verkrijgbaar vanaf 7 juni



GHOSTS OF DARKNESS

Op 14 juni staat de release van de spannende horrortitel Ghosts Of Darkness gepland. In deze film zien we hoe twee paranormaal onderzoekers met elkaar in aanraking komen, omdat ze allebei bezig zijn met het onderzoeken van een oud mysterie. Samen brengen zij drie nachten door in een mysterieus huis, dat een duister verleden kent. Al snel doet het tweetal de ontdekking dat er zich veel meer afspeelt binnen de muren van het huis dan zij in eerste instantie dachten. Hun levens blijken in gevaar te zijn, dus het tweetal zal moeten samenwerken...

Ghosts Of Darkness is een bovennatuurlijk avontuur die je koude rillingen geeft. De film heeft een beginnende cast, maar door verschillende horrorsites worden de acteurs geroemd om hun acteerwerk. Een onmiskenbare titel voor elke horrorliefhebber dus!

DVD verkrijgbaar vanaf 14 juni


HOLLAND OP Z'N ALLERMOOIST

Daarnaast hebben we een speciale actie lopen voor de serie Holland Op Z'n Allermooist. We brengen tijdelijk twee boxen uit met ieder drie delen van deze serie met unieke beelden van Holland. De eerste box bestaat uit de delen Levende Molens Van Holland, Bollenvelden En Bloemencorso's en Winter In Holland. Met oer-Hollandse visuals die aanspreken bij de doelgroep is Holland op z’n Allermooist een begrip onder journalisten, puriteinen en zeer enthousiaste Nederlanders in binnen- en buitenland geworden. De serie mag met recht een magnum opus genoemd worden. Nu beschikbaar voor een interessante prijs.

De tweede box van Holland Op Z'n Allermooist bestaat uit Oude Vissersplaatsen: Marken, Hollandse Rivierpontjes en Varend Corso Westland.

DVD's verkrijgbaar vanaf 21 juni


RITA & KROKODIL

Natuurlijk denken we ook aan onze kleintjes in de zomermaanden en hoe zij die het beste kunnen doorbrengen. Op 28 juni verschijnt speciaal voor hen Rita & Krokodil op DVD. Deze bioscoopfilm is gebaseerd op de boekjes van Siri Melchior. Deze spannende animatie heeft volle zalen getrokken en zit boordevol grappige, kleurrijke details en muzikale fragmenten.

In Rita & Krokodil zien we hoe Rita een vastberaden kleuter is met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita's fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt, is er altijd wat te beleven!

DVD verkrijgbaar vanaf 28 juni!


FERGIE, DE KLEINE GRIJZE TRACTOR EN DE DANSENDE GEIT

En tot slot de kindertitel Fergie, De Kleine Grijze Tractor En De Dansende Geit. In deze muzikale komedie beleeft stadsjongen Gavin voor het eerst een zomer op het platteland. Een zomer om nooit te vergeten, met nieuwe vrienden, gekke uitvindingen, een stout jong geitje en niet te vergeten; de levende tractor Fergie. Iedereen kijkt vol spanning uit naar de jaarmarkt waar je allerlei prijzen kunt winnen. Gavin en zijn vrienden binden de strijd aan met de sluwe buurvrouw Hilde, die hen voortdurend dwarszit.

De film laat kinderen kennis maken met de thema’s leven op een boerderij, uitvinden en wedstrijden. Winnaar van de Cinekid Publieksprijs in 2017.

DVD verkrijgbaar vanaf 28 juni!



UIT HET ARCHIEF