:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> RELEASEBERICHT: ENGELSE AFTITELING VOOR LOTR (4-DISC)
RELEASEBERICHT: ENGELSE AFTITELING VOOR LOTR (4-DISC)
Bron: A-Film - Datum: 2002-08-17 - Geplaatst door: Serge
Zoals de meesten ondertussen wel al weten bevat de huurdvd en 2-disc koopdvd van The Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring een Franse aftiteling. In tegenstelling tot wat vermeld staat in dit eerder bericht zal de 4-disc koopdvd die in november verschijnt GEEN Franse aftiteling bevatten.

Dit laat A-Film weten in een kort bericht: "Zoals u ongetwijfeld ook opgemerkt heeft bestaat er nogal ongerustheid omtrent de november release van Lord of the Rings. Er klinken geluiden dat ook deze Extended Edition Franse aftiteling zou gaan krijgen. Om zoveel mogelijk aan de eisen van de consument te kunnen voldoen, heeft A- Film Home Entertainment besloten de november Extended Edition in twee verschillende versies op de markt te brengen. Een Nederlandse versie en een Franse versie. De Nederlandse versie (Nederlandse ondertiteling) krijgt een Engelstalig menu, met de Engels Audio Track én Engelse End Credits. De Franstalige versie krijgt een Franstalig menu, de Franse Audio Track en Franse End Credits."

Dit is goed nieuws voor de fans die nu niet meer hoeven uit te wijken naar een andere regio. A-Film heeft hiermee bewezen met de wens van de consument rekening te houden. Een positieve wending voor de toekomst…

UIT HET ARCHIEF