:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> RELEASEBERICHT: DINOTOPIA
RELEASEBERICHT: DINOTOPIA
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2002-08-19 - Geplaatst door: Serge
Bridge Entertainment Group presenteert met trots de Hallmark miniserie

DINOTOPIA
A secret world is about to be revealed
The years most-nominated miniseries on network television
7 EMMY® nominations including outstanding miniseries

Verkrijgbaar op koopdvd (digipack met 2 DVD's) en tevens te huur vanaf 22 oktober 2002.

Met trots presenteert Bridge Entertainment Group de Hallmark miniserie Dinotopia, een van de meest ambitieuze en magische projecten die ooit zijn verwezenlijkt. Op meesterlijke wijze wordt het allernieuwste op het gebied van computertechnologie gecombineerd met spannende actiescènes, die zijn opgenomen op enkele van de grootste sets die ooit zijn gebouwd. De miniserie, ontving eind juli maar liefst 7 EMMY® Nominaties (uitreiking 22 september) en sierde de cover van het toonaangevende filmblad Variety. De serie verbrak in Amerika op televisie alle records. Dinotopia: een dinosaurisch avontuur zoals alleen Hallmark Entertainment die kan produceren.

Vanaf 22 oktober 2002 verschijnt Dinotopia op koopdvd. De DVD wordt uitgebracht als Digipack met 2 DVD's. Op de DVD staat ook bijzonder bonusmateriaal. Tevens is vanaf die datum Dinotopia te huur.

De belangrijkste rollen worden vertolkt door Tyron Leitso (Snow White, Take me Home: The John Denver Story), Katie Carr (Dial 9 For Love, The Odyssey), David Thewlis, Jim Carter en Stuart Wilson. De ongekende special effects zijn gemaakt door het prijswinnende team van FrameStore (Walking with Dinosaurs, Arabian Nights). De muziek is gecomponeerd door Trevor Jones. Het avontuur is gebaseerd op de succesvolle boeken Dinotopia: A Land Apart From Time en Dinotopia: The World Beneath van James Gurney. De regie was in handen van Marco Brambilla (Lobo, Demolition Man).

Dinotopia vertelt het verhaal van twee ruziënde broers, Karl en David, die constant om de aandacht van hun vader vechten. Op weg naar een vakantiebestemming komt hun vliegtuig in een onverwachte storm terecht, waardoor het toestel neerstort op de kust van Dinotopia, een fantastisch verloren continent waar mensen en dinosaurussen vreedzaam samenleven. Anders dan de dinosaurussen uit ons prehistorische verleden, kunnen ze in Dinotopia praten en werken met hun menselijke medebewoners. Het bijzondere evenwicht tussen mens en dier wordt bedreigd door enkele gevaarlijke vleesetende dinosaurussen. Bovendien is Dinotopia ook de leefwereld van een aantal grote schurken. Karl en David arriveren op een kritiek moment in de geschiedenis van het verloren continent. De zonnestenen, die Dinotopia levenskracht geven, zijn op mysterieuze wijze verdwenen, en een duistere en gevaarlijke kracht bedreigt de harmonie…


Recent nieuws van dezelfde bron