:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: WEBSITE DVD INFO BESTAAT VIER JAAR
NIEUWSBERICHT: WEBSITE DVD INFO BESTAAT VIER JAAR
Bron: DVD Info - Datum: 2002-08-19 - Geplaatst door: Serge
Beste bezoekers,

Deze zomer bestaat DVD Info reeds vier jaar. In de zomer van 1998 ben ik van start gegaan met een Engelstalige versie die de "oudere" bezoekers onder jullie zich wel nog zullen herinneren. In augustus 2000 heb ik de omschakeling gemaakt naar een Nederlandstalige versie met eigen domeinnaam en sinds april is de site ook in een nieuw kleedje gestoken. Dankzij het groeiende aantal tevreden bezoekers blijven wij steeds gemotiveerd om de site verder uit te bouwen en jullie de meest recente besprekingen en nieuwsberichten aan te bieden. In de loop der jaren hebben verschillende vrijwillige medewerkers zich bij het team gevoegd waardoor de site enorm gegroeid is. Mijn dank gaat dan ook uit naar de bezoekers en de medewerkers, zonder hen stond de site niet waar ze nu staat.

Deze maand bestaan we dus zoals gezegd vier jaar en daarom willen we met een speciale prijsvraag uitpakken. Onze prijzenpot bevat 62 titels, geschonken door een groot aantal maatschappijen: Buena Vista, Columbia Tristar, Warner, Paramount, Dutch FilmWorks, Warner Music Vision en online shop www.dvdkoopjes.com.

De opzet is wel enigszins verschillend van de andere prijsvragen die jullie gewend zijn. Bjorn, onze technische man achter de schermen, heeft een leuke, overzichtelijke en eenvoudig te gebruiken Flash-applicatie geprogrammeerd. Uit de 62 titels kiezen jullie de vier favoriete films in volgorde van persoonlijke voorkeur. Ben je bij de gelukkige winnaars zullen wij trachten zoveel mogelijk met je keuze rekening te houden en mag je één van de vier gekozen dvd's in de bus verwachten.

Rep je dus als de bliksem naar onze Grote Zomerprijsvraag en maak kans op één van onze 62 dvd's. Veel plezier en veel succes!

Serge Van Cauwenbergh
Redacteur en webmaster DVD Info

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron