:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: SAMEN ONDER ZEIL
PERSBERICHT: SAMEN ONDER ZEIL
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2002-08-20 - Geplaatst door: Serge
In Samen Onder Zeil, Eilanden Boven De Wind, het eerste deel in een reeks van reisdocumentaires, nemen Paul Jambers en Pascale Naessens ons mee naar de zuidelijke Cariben. Samen onder zeil zal je op geen enkele televisiezender kunnen bekijken, maar is vanaf 13 augustus exclusief verkrijgbaar als koopdvd bij Bridge Entertainment Group.

Klaar voor een reisje met de Beneteau 405? Scheep dan in en vaar met televisiereporter Paul Jambers en zijn vrouw, televisiepresentatrice Pascale Naessens, langs een aantal grote en kleine eilanden in de zuidelijke Cariben. Het leven aan boord, de romantiek van het zeilen, de sfeer op verlaten ankerplaatsen en de intimiteit van het zeilende televisiekoppel wisselen in Samen onder zeil met documentaire beelden van bekende en minder bekende eilanden ‘boven de wind’.

In deze boeiende reisdocumentaire leren we Paul en Pascale beter kennen, we beleven samen met hen een unieke romantische zeilreis, maar we maken ook kennis met tientallen eilanden en mensen in één van de mooiste zeilgebieden in de wereld.

Niet alleen een must have voor elke liefhebber van de zeilsport maar ook voor elke bewonderaar van Paul Jambers en Pascale Naessens.

Kenmerken dvd
Audio: Dolby Digital 2.0
Beeld: 4:3
Speelduur: +/- 60 minuten
Taal: Nederlands
Extra: Preview van volgende delen

Biografie Paul Jambers
Paul Jambers is één van de meest markante programmamakers uit Vlaanderen. Hij was jarenlang een controversiële en veelbesproken televisiemaker, zowel bij de openbare omroep (VRT) als bij de grootste commerciële omroep (VTM). De laatste jaren is zijn naam in Vlaanderen en Nederland een begrip geworden: Jambers staat voor human-interest, voor algemeen-menselijke reportages, voor levensverhalen, voor indringende maar tegelijkertijd toegankelijke en populaire televisie. Als reporter won hij zowat alle persprijzen die er in België te winnen zijn, maar nu is Paul Jambers door de snelle groei van zijn productiehuis De Televisiefabriek vooral bekend als producent van televisieprogramma’s waaronder uiteraard de programma’s die zijn naam dragen Jambers Magazine en Jambers.doc. Jambers Magazine en het nieuwe Jambers.doc bouwen voort op het succes van het legendarische programma Jambers dat vanaf 1992 de kijkcijferlijsten domineerde en waarin Paul Jambers als reporter en interviewer alle mogelijke thema’s uitspitte. Maar Paul Jambers nam zijn laatste interview af op 24 december 1998. Toen werd het programma Jambers omgedoopt tot Jambers Magazine. Het nieuwe programma is intussen aan zijn derde jaargang toe en evenaart het succes van zijn voorloper. Jambers Magazine is een reportageprogramma waarin iedere week vier reportages van elk tien minuten worden uitgezonden en dat rond een bepaald thema. Het zijn stuk voor stuk realistische verhalen, uit het leven gegrepen, korte indringende documentaires. Paul Jambers is niet de auteur van de reportages, maar wel de bezieler van een groep jonge reporters en regisseurs die het vak hebben geleerd in het productiehuis De Televisiefabriek. Naast Jambers Magazine produceert De Televisiefabriek nog docusoaps als Hete kussen uit Salou en Studentenjaren, voor de commerciële omroep VTM, de reeks De Weegschaal en het ludieke mediamagazine Mediamadammen voor VT4, het programma Iconen voor de cultuurzender Canvas, het spelprogramma Big Spenders, de talkshow Marlène op zaterdag en vele andere programma’s.

Biografie Pascale Naessens
Het huwelijk van televisiemaker Paul Jambers en fotomodel Pascale Naessens was in 1993 een mediagebeurtenis. Pascale Naessens was op dat moment internationaal fotomodel bij het Belgisch modellenbureau Models Office. Ze werkte als model en mannequin in Parijs, Milaan en Tokio. In 1994 werd Pascale Naessens omroepster/presentatrice voor de commerciële omroep VTM. Tot op heden is Pascale Naessens bekend als VTM-omroepster en als presentatrice van het interieurmagazine Huis en Thuis waarin ze vooraanstaande Belgische architecten interviewt in hun eigen woning.


Recent nieuws van dezelfde bron