:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: WESTWORLD SEIZOEN 2
PERSBERICHT: WESTWORLD SEIZOEN 2
Bron: Warner - Datum: 2018-12-04 - Geplaatst door: Werner
WESTWORLD SEIZOEN 2 

In het tweede seizoen van HBO's Westworld gaat de rebellie van de hosts onverminderd voort. Boegbeeld van de revolutie Dolores en haar aanhang hebben de rollen definitief omgedraaid en zetten de jacht op de mensen in. Wat ooit een mythische wereld was, is nu een levensgevaarlijke plek geworden... De cast is ook dit seizoen om duimen en vingers bij af te likken: Evan Rachel Wood, Ed Harris, Thandie Newton, James Marsden, Jeffrey Wright, Jimmi Simpson, ... De première haalde in de Verenigde Staten maar liefst 2,1 miljoen kijkers en de reeks was de eerste HBO-serie die tijdens de voor Amerikanen heilige 'Super Bowl' gepromoot werd. Het tweede seizoen van Westworld is vanaf 5 december beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray en dvd.

Synopsis
De met een Emmy bekroonde dramaserie van Jonathan Nolan en Lisa Joy, geproduceerd door Bad Robot Productions en Kilter Films, speelt zich af in een wereld waar je kunt toegeven aan al je menselijke verlangens, hoe eervol of verdorven die ook mogen zijn. In seizoen één beseffen de AI-hosts van Westworld nog niet wat de aard van hun realiteit is. Maar in seizoen twee neemt de chaos het over. Een duister avontuur met Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris en vele anderen.

Bonusmaterialen:
• The Truth Behind Delos
• These Violent Delights Have Violent Ends
• Bring Yourself Back Online: Reflections on Season 2, Of Love and Shogun, Journeys and Technology
• Creating Westworld's Reality: Shogun World, The Drone Hosts, An Evocative Location, Fort Forlorn Hope, The Delos Experiment, Inside the Cradle, Chaos In The Mesa, Ghost Nation, Deconstructing Maeve, The Valley BeyondRecent nieuws van dezelfde bron