:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: BRAVEN EN SUGAR MOUNTAIN
PERSBERICHT: BRAVEN EN SUGAR MOUNTAIN
Bron: Source 1 Media - Datum: 2018-12-31 - Geplaatst door: Werner
Jason Momoa is hot! En niet alleen bij de vrouwen, maar ook bij de mannen in zijn rol als actieheld Aquaman. De gelijknamige superheldenfilm is nu te zien in de Nederlandse bioscoopzalen en belooft een groot succes te worden! Hierin kruipt Jason Momoa, na Batman V Superman: Dawn Of Justice en Justice League, opnieuw in de huid van Aquaman. Vooral sinds Momoa's rol in het eerste seizoen van Game Of Thrones (2011-2012) blijft zijn populariteit groeien. In 2011 wint hij dan ook de Rising Star Award van CinemaCon. Inmiddels is zijn naam in de filmwereld wel gevestigd en weet hij de ene na de andere rol in de wacht te slepen. Nu Jason Momoa de hoofdrol speelt in een DC blockbuster kunnen we niet meer om deze imposante acteur heen.

Voor diegenen die Jason Momoa graag zien schitteren in de spannendste actie-thrillers hebben we goed nieuws: Met Braven en Sugar Mountain geniet je van meer dan 200 minuten actie met Jason Momoa. Eerder dit jaar verscheen Braven op DVD en Blu-ray en is sindsdien een groot succes in de Benelux. In Braven zien we hoe Momoa het tegen Garret Dillahunt opneemt, die de rol van slechterik op zich heeft genomen. Stuntman en regisseur Lin Oeding levert met Braven een wurgend spannend regiedebuut af, met spetterend in beeld gebrachte actiescènes in een indrukwekkend natuurlijk decor. In de visueel verbluffende, ijzingwekkende misdaadthriller Sugar Mountain vertolkt Jason Momoa de rol van een crimineel die de plannen van twee broers flink in de weg zit. Met prachtige natuurbeelden is deze film een genot voor het oog.  Beide titels zijn beschikbaar voor aantrekkelijke prijzen. Met andere woorden; een must-have voor alle Jason Momoa liefhebbers!

BRAVEN

De nederige houthakker Joe Braven leidt samen met zijn gezin een rustig bestaan in de besneeuwde bergen tussen de Verenigde Staten en Canada. Hier komt een eind aan wanneer zijn afgezonderde hut door drugsdealers gebruikt wordt als opslagplaats. De drugsdealers hebben geen idee wat hen te wachten staat: een natuurkracht die zowel voor zijn familie vecht als voor de liefde van de jacht.

SUGAR MOUNTAIN

Om uit handen te blijven van een lokale gangster overtuigt Miles zijn vriendin Lauren en broer Liam ervan om een verdwijning in de Alaskese wildernis in scène te zetten. Terwijl de hele stad samenwerkt om Miles te vinden, begint de lokale politieagent het vermoede te krijgen dat er iets niet klopt aan de verdwijning. Terwijl hij steeds dichter bij de waarheid komt, worstelt Liam met het geheim en komt er iets aan het licht over hem en Lauren wat voor meer problemen kan zorgen. De twee moeten een lokale gangster en de politie een stap voor zien te blijven voordat Miles voor altijd weg is.