:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: BOB DE BOUWER
PERSBERICHT: BOB DE BOUWER
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2002-08-20 - Geplaatst door: Serge
Bob De Bouwer is er op 20 augustus weer, met enkele toffe avonturen op dvd. In Rollie en de popster ontmoet Bob zijn grote idool, wat hij natuurlijk ontzettend spannend vindt! Op deze dvd staan nog vier andere verhaaltjes: Bob en de muziektent, Het varkenshok van boer Nijhof, Bob loopt hard en Knoop in je zakdoek, Bob. De tweede titel, die enkel verschijnt op dvd, is Bob's verjaardag. Hierop vinden we ook nog vier andere avonturen: Buffalo Bob, Bob bouwt een schuur, De enge Spud en Hector en Scoop's wedstrijd.

Bezoek ook de officiële website: www.bobthebuilder.com
Bezoek ook de website van Bridge Entertainment: www.bridgekids.nl

Rollie en de Popster
In Rollie en de Popster bouwt Bob een vijver in de tuin van zijn favoriete popster. Voor hem is dit een spannend moment, want hij zal zijn grote idool ontmoeten.

Boer Nijhof verliest een doos met belangrijke muziekstukken in Bob en de muziektent. De doos wordt door Spud gevonden en van de muziekstukken maakt hij papieren vliegtuigjes.

Tijdens de grote vakantie zullen de cavia's een plaatsje krijgen bij boer Nijhof. Maar hij heeft één probleem, een geschikt hok voor die lieve diertjes vinden! Hoe dat afloopt zien we in Het varkenshok van boer Nijhof.

Bob de Bouwer laat zich van zijn sportieve kant zien in Bob loopt hard. Hij neemt deel aan de sponsorloop voor het nieuwe sportcomplex. Ook de machines dragen hun steentje bij!

In Knoop in je zakdoek, Bob heeft Bob de Bouwer een nieuwe manier bedacht om zijn taken te onthouden. Vanaf nu zal hij knopen in zijn zakdoek leggen. Benieuwd of dat zal werken!

Kenmerken dvd
Speelduur hoofdfilm: ongeveer 50 minuten
Taal: Nederlands
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 2.0

Releasedatum: 20 augustus

Bob’s Verjaardag
Bob verjaart en zijn vrienden willen hem op een originele manier verrassen. In Bob's verjaardag doet iedereen alsof ze Bob's verjaardag vergeten zijn. Wat Bob niet weet is dat er 's avonds een reuze verrassing op hem wacht!

In Buffalo Bob helpt Bob zijn vriend Mavis uit de nood door hem te vervangen bij de lijndanscompetitie. Zullen Bob en Wendy de hoofdprijs winnen?

Bob heeft heeft het erg druk in Bob bouwt een schuur. Hij heeft maar één dag de tijd om een schuur te herstellen. Er is een storm voorspeld en de oogst moet in de schuur liggen. Zal hij het halen?

Spud verliest zijn neus bij het rennen, en Dizzie organiseert een zoektocht. Op hun weg komen ze allerlei dingen tegen als neus kunnen dienen maar zullen ze de echte neus ooit terugvinden? Dat komen we te weten in De enge Spud.

Hector en Scoop willen een wedstrijd houden om te zien wie het snelst is. Spud wil de wedstrijd saboteren in Hector en Scoop's wedstrijd.

Kenmerken dvd
Speelduur hoofdfilm: Ongeveer 50 minuten
Taal: Nederlands
Beeldformaat: 4:3
Audio: Dolby Digital 2.0

Releasedatum: 20 augustus

Personages
Elke dag is voor Bob, Wendy en hun vrienden een nieuwe belevenis. Er gaat geen dag voorbij zonder dat Bob nieuwe klusjes heeft. Die knapt hij op samen met zijn vrienden. Maar, er wordt niet alleen gewerkt, er wordt ook behoorlijk wat plezier gemaakt.

- Bob
Bob is een vriendelijke en behulpzame man, maar toch ook een beetje vergeetachtig. Hij is een hele goede bouwer en is heel fier op zijn machines; hij is meer hun vriend dan hun baas. Maar met de moderne technologie kan Bob niet zo goed overweg. Computers, een draagbare telefoon, die dingen laat hij liever aan Wendy over. Bobs bouwcomplex zou een grote chaos zijn zonder Wendy en het machineteam.

- Wendy
Wendy is Bobs zakenpartner. Zij sluit deals met de klanten, zorgt ervoor dat alles op de juiste plaats en op het tijdstip aanwezig is en gaat vaak mee wanneer Bob weer een nieuwe klus heeft. Kortom, Wendy is zijn rechterhand.

- Scoop
Scoop is de leider en tegelijkertijd de grote broer van alle machines. Hij zit altijd vol nieuwe ideeën en weet altijd wel een oplossing. Wanneer iemand in de problemen zit, staat Scoop altijd klaar. Hij is een goede werker, maar heeft liever plezier en haalt vaak een grap uit.

- Liftie
Liftie is een grote kraan met een verlegen en nerveus karakter. Hij heeft weinig zelfvertrouwen en moet steeds worden aangemoedigd. Lifie heeft van bijna alles schrik: hoogten, luide geluiden, muizen en Spud, de vogelverschrikker.

- Muck
Muck is altijd zeer enthousiast en bereid om ergens te helpen. Hij raakt wel vaak in moeilijkheden, omdat hij aan iets begint zonder daar eerst goed over na te denken.

- Hector
Hector is iemand waarop je steeds kan vertrouwen. Hij helpt Bob en zijn team zoveel mogelijk. Soms lijkt hij een beetje traag en hij heeft altijd een antwoord klaar.

- Rollie
Rollie is altijd enthousiast en onder de indruk van alles wat er gebeurt. Hij luistert graag naar muziek en maakt liedjes wanneer hij maar kan.

- Dizzie
Dizzie is het jongste lid van de bende. Zijn grote vriend is Muck. Dizzie is gemakkelijk onder de indruk van iets, vaak enthousiast en heel energierijk. Dizzie houdt van voetbal en naar luisteren naar popmuziek via de hoofdtelefoon.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron