:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #12
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #12
Bron: DVD Info - Datum: 2019-04-12 - Geplaatst door: Didier
Wie wil weten wat er in het derde deel van The Conjuring gebeurt zal tot volgend jaar moeten wachten, want deze komtpas uit in 2020, en volgens diverse bronnen wordt dat ergens in september. Naar alle waarschijnlijkheid doet James Wan de regie niet.



In de VS zijn de reacties op Dumbo eerder lauw. Voor Disney wordt het afwachten hoe men zal reageren op die twee andere live-action films: Aladdin van Guy Ritchie en The Lion King van Jon Favreau. Alles ziet er naar uit dat Aladdin het eerder moeilijk zal krijgen, want het publiek was niet mals na het zien van de eerste trailers. Gelukkig heeft Disney nog Avengers: Endgame en Toy Story 4 om mee uit te pakken.



De nieuwe film van Terrence Malick met Matthias Schoenaerts en de laatste rol van Bruno Ganz krijgt een andere titel. Oorspronkelijk zou die Radegund heten, maar dat is ondertussen A Hidden Life geworden. Mogelijks gaat de film in première in Cannes.



Goed nieuws voor wie zot in van Spaanstalige cinema. Van 24 tot en met 30 april kun je in de Sphinx cinema in Gent en kunstencentrum BUDA in Kortrijk terecht voor een Spaanstalig filmfestival. Naast films uit Spanje zie je ook producties uit Argentinië, Mexico, Guatemala en Chili.



Via de prestigieuze horrorsite Arrow In The Head liet Rob Zombie verstaan dat zijn nieuwste film Three From Hell zo goed als klaar is.



Over speculaties omtrent de sequel van Avatar is al heel wat inkt gevloeid, de nieuwste roddel (waar rook is, is vuur) dat Vin Diesel een hoofdrol zou krijgen.



Opmerkelijke (deels ware) uitspraak van Linda Hamilton over de drie laatste Terminator-films: “they’re forgettable”. Hamilton keert terug als Sarah Connor in Terminator: Dark Fate van Tim Miller, wat een rechtstreekse sequel is op James Camerons The Terminator en Terminator 2: Jugdment Day.



Wordt 2019 het jaar van Robert De Niro? Je kan hem in zowel The Irishman van Martin Scorsese zien, als in The Joker. Na het zien van de trailer van The Joker vonden heel wat mensen dat De Niro hierin zijn typetje van Rupert Pupkin in The King Of Comedy herkauwt, De Niro geeft toe dat er raakvlakken zijn.



De superhelden, ze blijven het toch maar doen. Deze week was het Shazam! die de plak zwaaide in
de Amerikaanse box-office, en hij is samen met Captain Marvel één van de bioscoophits van dit jaar tot nu toe. Dumbo stelde teleur, maar met Pet Sematary en Us scoren de horrorfilms het dan weer goed.



Blijf toch met uw handen van Hitchcock. Maar er is Netflix en regisseur Ben Wheatley die vinden dat het nodig is om een remake te maken van Rebecca. In de hoofdrollen zal je Armie Hammer en Lily James kunnen zien. De muziek zal verzorgd worden door Clint Mansell, de trouwe componist van Darren Aronofsky.



Deze week overleed Seymour Cassel op 84-jarige leeftijd. Cassel was vooral veel te zien in films van Wes Anderson en vooral in die van John Cassavetes, voor zijn rol in diens Faces kreeg Seymour een Oscar-nominatie voor Beste Mannelijke Bijrol.



Hoewel er ooit sprake van was, viel blijkbaar deze week definitief het doek over een sequel op Tim Burtons Beetlejuice. Zowel Tim Burton en Michael Keaton staan niet te springen op een vervolg en volgens Warner is het duidelijk dat dit er nooit meer van zal komen.



Er is kans dat er een vierde Rush Hour komt. Dit weekend vierde Chris Tucker de 65e verjaardag van Jackie Chan gevierd en ze stonden samen op een foto waarbij ze elk vier vingers opsteken.



Kristen Stewart verlaat even de arthousesector, want ze zal samen met Naomi Scott en Ella Balinska te zien zijn in de Charlie’s Angels-reboot. En ja, dat vinden wij leuk!



Deze week starten het productiehuis De Wereldvrede (van Bevergem) en Canvas de opnames van de 8-delige fictiereeks Albatros. De reeks werd bedacht door Wannes Destoop en acteur Dominique Van Malder en volgt tien zwaarlijvigen die hun leven willen beteren en daarom deelnemen aan een afslankingskamp 'Albatros', in de Ardennen.



Blijkbaar vinden ze het bij Sony nodig om nog maar eens het verhaal van Cinderella te vertellen. Het wordt een musicalachtige film en de rol van Assepoester zou deze keer vertolkt worden door Camila Cabello.



Binnenkort start men bij Netflix met het filmen van The Crown, een serie over het leven van Lady Diana. De rol van Di wordt vertolkt door de compleet onbekende Emma Corrin.



Het is een tijdje geleden dat we nog iets van Julianne Moore hebben gehoord, maar kijk… De actrice zal naar alle waarschijnlijkheid één van de hoofdrollen vertolken in Lisey’s Story, een miniserie die gebaseerd is op het gelijknamige Stephen King-verhaal.



UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron