:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #17
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #17
Bron: DVD Info - Datum: 2019-05-15 - Geplaatst door: Didier
Een straffe uitspraak van Francis Ford Coppola. Volgens de 80-jarige regisseur zal binnen vijf jaar de hele filmsector in handen van Apple, Facebook en Amazon zijn, en dat stemt de man gelukkig. Het is ook het moment om zijn droomproject Megalopolis te maken. De film gaat over een architect die een utopische wereld bouwt in New York. Naar verluidt hebben Jude Law en Shia LaBeouf interesse.



God Fearing Man is een script van wijlen Stanley Kubrick dat gebaseerd is op een boek van Herbert Emerson Wilson dat men onlangs heeft gevonden. Het scenario wordt omgebouwd tot een miniserie dat uit vier afleveringen zal bestaan.



Vond je de vrouwelijke versie van de Ghostbusters leuk? Zet je dan schrap voor deze! Er komt een vrouwelijke versie van Cliffhanger. De vrouwelijke remake van deze actiefilm met Sylvester Stallone uit 1993 zal gedraaid worden door regisseuse Ana Lily Amirpour. Over Stallone gesproken! Op vrijdag 24 mei komt Sylvester Stallone naar Cannes voor de promotie van de vijfde en laatste Rambo-film: Rambo V: Last Blood.



Of u het wil zien, weten we niet, maar vast staat dat Honey, I Shrunk The Kids uit 1989 een reboot krijgt.



Tussen Mel Gibson en de Joodse acteur Seth Rogen loopt het niet al te lekker. Gibson kwam al geregeld in het nieuws door zijn antisemitische uitspraken en ook door het feit dat zijn vader de holocaust ontkent. Gibson die in Fatman de Kerstman zal spelen (tja) werd door Rogen op Twitter verwelkomt met de zin “Ho-ho-holocaust denier”.



Liam Neeson blijft voor het gemakkelijke geld kiezen. Na Cold Pursuit heeft de man alweer zijn handtekening gezet onder een nieuw actievehikel: The Minuteman.



Ter gelegenheid van de 32ste European Film Awards (EFA’s) en ter erkenning van zijn unieke bijdrage tot de filmwereld, kondigt de European Film Academy aan dat regisseur Werner Herzog een Lifetime Achievment Award krijgt. Werner Herzog heeft meer dan 70 langspeelfilms en documentaires geproduceerd, geschreven en geregisseerd.



Avengers: Endgame is op dit moment de film die alle records breekt, en ook Titanic van James Cameron. Avatar, doet het voorlopig nog beter. Cameron is echter zeer sportief op Twitter: “De echte Titanic werd tot zinken gebracht door een ijsberg, mijn Titanic werd tot zinken gebracht door de Avengers.”



Iedere week lijken we wel een bekende dode te hebben. Deze keer werden dat jammer genoeg Peggy Lipton en Doris Day. Peggy werd 72 en werd vooral beroemd door haar personage Norma Jennings uit Twin Peaks. Ook de Amerikaanse actrice en zangeres Doris Day overleed deze week op 97-jarige leeftijd , haar bekendste rol is in The Man Who Knew Too Much van Hitchcock waarin ze de wereldhit Que Sera, Sera (Whatever Will Be, Will Be) zong. Ook Alvin Sargent stierf deze week. De beroemde scenarist die een Oscar won voor Julia met Jane Fonda en ook het bejubelde script van Ordinary People schreef, werd 92.



Terug van weggeweest: Rob Lowe. De 80’s-ster zal de hoofdrol vertolken in de nieuwe Fox-serie 9-1-1.



Recent nieuws van dezelfde bron