:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #19
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #19
Bron: DVD Info - Datum: 2019-06-02 - Geplaatst door: Didier
Het waren niet alleen verkiezingen in de Wetstraat, ook in Cannes was er het één en ander aan de orde. De Gouden Palm van 2019 ging naar Parasite van Bong Joon-ho en Jean-Pierre en Luc Dardenne hebben met Le Jeune Ahmed de prijs voor de beste regie gewonnen.



De Hellboy-reboot werd als verwacht een flop van jewelste en volgens hoofdrolspeler David Harbour heeft dat veel te maken met problemen achter de schermen.



De nieuwe Bond-film blijft voor problemen zorgen. Op de set viel Daniel Craig waardoor hij een operatie aan de enkel moet ondergaan. James Bond moet nog twee weken revalideren.



We mogen eigenlijk de titel van de nieuwe film van Christopher Nolans weten. Tenet is de naam en in de cast vinden we John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Michael Caine en Kenneth Branagh. Het zou om een spionagefilm gaan.



De James Cameron-film True Lies met Arnold Schwarzenegger en Jamie Lee Curtis wordt een tv-serie. Regisseur McG mag de klus klaren en de serie komt op Disney+. De kans bestaat dat Schwarzenegger eraan meedoet.



Edgar Wright is er niet over te spreken hoe Netflix zijn films behandelt. Volgens de regisseur verneukt de streamingdienst zijn film The World’s End door trailers uit te zenden die vol spoilers zitten.



De populairste film aan de Amerikaanse box-office werd deze week Aladdin van regisseur Guy Ritchie. Ook in de rest van de wereld deed de Disney-film het goed.



Volgend jaar brengt regisseur John Krasinski het vervolg op A Quiet Place uit. Emily Blunt, Millicent Simmonds en Noah Jupe spelen opnieuw de hoofdrollen, samen met Cillian Murphy.



De nieuwe film van Clint Eastwood The Ballad Of Richard Jewell zal uitgebracht worden door Warner Bros. Oorspronkelijk stond de film op het lijstje van 20th Century Fox maar doordat deze maatschappij is overgenomen door Disney was het enthousiasme minder.



Recent nieuws van dezelfde bron