:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #23
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #23
Bron: DVD Info - Datum: 2019-06-26 - Geplaatst door: Didier
Eerlijk gezegd hadden we er schoon genoeg van, toch besloot Blumhouse om een zevende deel uit de Paranormal Activity-reeks te maken. Na miskleunen en straight to dvd-release werd de reeks in 2015 met Paranormal Activity: The Ghost Dimension stopgezet.



Na de débacles van Godzilla: King Of The Monsters, Dark Phoenix en Men In Black: International ligt de Amerikaanse box office op zijn gat. Alle hoop wordt nu gevestigd op Toy Story 4.



Er valt weinig filmnieuws te rapen deze week, maar de meest opmerkelijke gebeurtenis heeft met David Lynch te maken die zijn fans aanraadde om de Amerikaanse blu-ray van Lost Highway niet te kopen. Volgens Lynch is het geen restauratie van de originele negatieven.



Wat dacht dat u van deze? Emma Stone is van plan om negen jaar na het origineel een sequel te draaien van de komedie Easy A waarmee ze doorbrak.



Nu Batman van Tim Burton dertig jaar wordt, doet zo wat alles de ronde. Volgens scenarist Sam Hamm kwam naast Michael Keaton ook Steven Seagal in aanmerking voor de hoofdrol.



Volgens Danny Boyle bestaat de kans dat er alsnog een derde luik komt voor de zombiefilm 28 Days Later. Alex Garland die Ex Machina en Annihilation schreef en regisseerde, schreef jaren geleden het script voor 28 Months Later.



In het Eye in Amsterdam kan je van 15 september tot en met 16 december 2019 terecht voor een tentoonstelling van de Russische legendarische cineast Andrei Tarkovsky.



Rossy de Palma, de steractrice van de Spaanse regisseur Pedro Almodóvar wordt het gezicht van de affiche van Film Fest Gent 2019 en de klemtoon ligt dit jaar op de Spaanse cinema.




Recent nieuws van dezelfde bron