:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: BABAR, KONING VAN DE OLIFANTEN
PERSBERICHT: BABAR, KONING VAN DE OLIFANTEN
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2002-09-06 - Geplaatst door: Serge
De wereldberoemde kinderboeken van Jean en Laurent de Brunhoff vormen de basis voor de hartverwarmende film Babar, Koning van de Olifanten. Zowel jong en oud zullen genieten van deze koopvideo en ­dvd die Bridge Entertainment Group op 10 september op de markt brengt. De stemmen die je herkent zijn van Ann Ceurvels, Angela Schijf, Cas Jansen, Joost Prinsen en Luc Vandeput.

Samen met zijn vriendjes en lieve moeder beleeft het olifantje Babar de tijd van zijn leven in het bos. Tot op een dag hij een heuse mensenstad ontdekt. Een wereld gaat voor hem open! Een vriendelijke dame ontfermt zich over Babar en leert hem mensenmanieren. Na een tijdje kan Babar lezen en autorijden, hij vermaakt zich uitstekend in de stad. Maar, ook een olifantje blijft niet eeuwig jong en na een tijdje begint hij zijn oude leven in het bos toch een beetje te missen. Hij keert er terug naartoe, samen met twee oude vrienden die Babar in de stad een bezoekje brachten. Al snel belandt hij middenin een bijzonder avontuur!

Stemmen:
Ann Ceurvels kennen we van haar acteerwerk in series als Familie, Niet voor Publikatie, Ons Geluk, Wittekerke, Diamant, Windkracht 10, Thuis en in films als Badry¹s Alibi en Costa!.

Angela Schijf is te zien in de nieuwe Nederlandse speelfilm Van God Los en deed vorig jaar al mee aan Ik ook van jou. Ze trouwde in juli 2002 met de Vlaamse acteur Tom van Landuyt.

Cas Jansen kende zijn doorbraak als in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij woont samen met de zangeres Sarah.

Kenmerken dvd:
Speelduur: +/- 80 minuten
Taal: Nederlands/Vlaams
Beeldformaat: 4:3
Audio: Dolby Digital

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron