:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2020
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2020
Bron: Source 1 Media - Datum: 2020-07-24 - Geplaatst door: Werner
In augustus hebben wij maar liefst vijf nieuwe releases op dvd en Blu-ray. Net als in juli zullen de releases plaats vinden op twee datums. We beginnen 6 augustus met de actiefilm Survive The Night met niemand minder
dan actieheld Bruce Willis. Een film die we op dvd en Blu-ray uit brengen. Daarnaast verschijnt op 6 augustus ook Invasion Planet Earth, een waanzinnige sci-fi film. De tweede release datum is 20 augustus met twee angstaanjagende films: de horrorfilm The Nightmare Gallery en de thriller The Eyes. Daarnaast verschijnt
de actiefilm A Clear Shot geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van een van de grootste gijzelingen ooit in de VS. Vijf mooie titels dus in deze nieuwe zomerse filmmaand.

SURVIVE THE NIGHT

Op een afgelegen boerderij gijzelt een nietsontziende overvaller een gezin om een chirurg tot een spoedoperatie op zijn gewonde broer te dwingen. Maar dat is buiten de vader van de chirurg (Bruce Willis) gerekend, een gepensioneerde sheriff die een strijd op leven en dood aanbindt met de criminele broers.

Verkrijgbaar vanaf 6 augustus 2020 op dvd en Blu-ray

INVASION PLANET EARTH

Na de dood van zijn dochter is Thomas Dunn zijn geloof verloren. Tot zijn vrouw Mandy weer zwanger is. De kans om over het drama van het verleden te komen en zijn geloof terug te vinden. Maar dan verschijnt er een groot alienschip aan de hemel en worden de mensen op aarde geplaagd door visioenen. Thomas en Mandy worden uit elkaar gedreven. Thomas moet diep in zichzelf kijken om niet alleen zijn geloof terug te vinden, maar ook de wijsheid en kracht om de mensheid te redden en Mandy te vinden. De baby is namelijk de sleutel tot de toekomst van de mensheid!

Verkrijgbaar vanaf 6 augustus 2020 op dvd

THE NIGHTMARE GALLERY

The Nightmare Gallery volgt Dr. Samantha Rand, een hoogleraar antropologie wiens leven op zijn kop wordt gezet door de plotselinge, verdachte verdwijning van haar sterleerling. Maar wanneer drie jaar later een pakket paranormale artefacten voor de deur van Rand arriveert, begint ze aan een nachtmerrieachtige reis naar het mysterie dat haar en haar vrouw tot hun kern zal schudden. Door een angstaanjagende lens volgt de film het gruwelijke zelfverlies van professor Rand op zoek naar een extra-dimensionale waarheid die de wereld zou kunnen verdoemen.

Verkrijgbaar vanaf 20 augustus 2020 op dvd

A CLEAR SHOT

Een elektronische winkel barst in chaos uit als 4 Vietnamese schutters het pand bestormen. Rick Gomez, de beste onderhandelaar van SAC PD, realiseert zich dat hij de schutters tot rust moet wanen en iedereen moet beschermen, terwijl hij zich ook nog bezig moet houden met de regeringspolitiek. Loi, de leider van de schutters, wil niemand pijn doen, maar zijn broer, Long, daarentegen wel. Een vreedzame overgave verandert deze slaperige stad snel in een nationale tragedie

Verkrijgbaar vanaf 20 augustus 2020 op dvd

THE EYES

Zes vreemden worden ontvoerd en opgesloten in een verlaten pakhuis om deel te nemen aan een vreselijk experiment. Slechts één van hen zal het overleven, de resterende vijf moeten sterven. Ze hebben twee uur om te beslissen wie mag blijven leven, of ze sterven allemaal.

Verkrijgbaar vanaf 20 augustus 2020 op dvdRecent nieuws van dezelfde bron