:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #26
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #26
Bron: DVD Info - Datum: 2020-07-27 - Geplaatst door: Didier

Alles keert terug, ook onze cineweetjes. In deze rubriek willen we wekelijks de cinemaroddels een plaatsje geven. Wie trouwt met wie, wie laat zijn gezin in de steek, maar ook wat er gefluisterd wordt in de wandelgangen van Tinseltown.
 Wie over een smak geld beschikt waarmee hij niets weet te doen kon afgelopen week in Beverly Hills terecht waar heel wat filmrelikwieën werden geveild waaronder bijv. de Superman-cape van Christopher Reeve en de pijp van wijlen Ian Holms die hij bij zich had als Bilbo Baggins in The Lord Of The Rings. Het record werd gebroken door het ruimtepak uit 2001: A Space Odyssey want die bracht zo maar eventjes 370.000 dollar in het laatje.
 Een paar jaar terug zagen we hoe in Batman Vs Superman twee superhelden het tegen elkaar moesten opnemen, en nu werkt met aan een hybride met monsters. Binnenkort mogen Godzilla vs. Kong het met elkaar uitvechten.
 Corona is ook een woord dat jammer genoeg veel in cineweetjes zal vallen. Na de verplichting van de mondmaskers in de bioscoop sluit in Gent Studio Skoop opnieuw de deuren tot eind augustus in de hoop dat dan de cijfers weer de juiste kant opgaan.
 Ondertussen klagen alle bioscopen dat ze geen nieuwe films kunnen aanbieden, en het wordt er niet beter op. Warner heeft zowel The Conjuring: The Devil Made Me Do It als Tenet van Christopher Nolan uitgesteld. Geruchten doen zelfs de ronde dat No Time To Die, de nieuwe Bond-film, volgend jaar pas zal uitkomen. Ook de spin-off-film rond het Walking Dead-personage Rick Grimes vordert niet zoals het zou moeten lopen, maar de makers bevestigen dat hij er komt! 
 Alles komt terug ook Grease, maar dan wel zonder John Travolta en Olivia Newton-John. Brett Haley zou Summer Loving regisseren, een prequel die gaat over de eerste ontmoeting tussen Danny en Sandy.
 Volgend jaar komt de nieuwe film van M. Night Shyamalan in de zalen. Een titel is er voorlopig niet, wel weten we al wie we in de film mogen verwachten: Gael Garcia Bernal, Abbey Lee, Nikki Amuka-Bird, Ken Leung en Eliza Scanlen.
 Tom Cruise is volop bezig met de plannen voor het zevende en achtste deel van Mission: Impossible. Als het van Cruise afhangt zullen heel wat opnames in Noorwegen gedraaid worden maar door de huidige coronarichtlijnen is dat niet zo vanzelfsprekend.
 Het blijft vreemd om te lezen maar doordat er simpelweg geen nieuwe films in omloop zijn werd de Amerikaanse box-office deze week aangevoerd door de live action-remake van Beauty And The Beast, Iron Man en Bohemian Rhapsody.
 De komst van Adil El Arbi en Bilall Fallah naar Hollywood ging niet onopgemerkt voorbij. Ook al is 2020 een wel zeer apart jaar is Bad Boys For Life wereldwijd voorlopig de succesvolste film van het jaar.
 Of iemand er nu echt zit op te wachten is maar de vraag, maar Dave Franco (broer van James) is bezig aan de opnames van To The Extreme, een biopic over Vanilla Ice. U hebt dit inderdaad goed gelezen!
 Het nieuwste project van Edgar Wright is dan weer bezig met een film waarin de geest van een overleden actrice komt spoken. Stage 13 gaat de film heten.
 U bent tussen de tien en de dertien jaar en u wil de hoofdrol vertolken in de nieuwe film van Lukas Dhont die we kennen van de Cannes-hit Girl? Een gele briefkaart is niet nodig, wel een foto van jezelf en een biografie naar Menuet sturen via menuet.casting@gmail.com
 Bij Second Run hebben ze deze zomer nog twee titels in het verschiet : het Sloveense Tenderness (Neha) van Martin Šulík en het Portugese Vitalina Varela van Pedro Costa.
 Goed nieuws voor wie van musicals houdt. Disney gaat immers Hidden Figures uit 2016 van Theodore Melfi tot een musical ombouwen.
 Het gaat niet goed meer met de cinema's en daar kunnen de streamingdiensten alleen maar van profiteren. Volgens diverse bronnen zou George Clooney zijn nieuwste film willen maken voor de Amazon Studios. Het gaat om de verfilming van The Tender Bar: A Memoir van J.R. Moehringer, een coming-of-age verhaal dat heel wat succes in de States heeft.
 En kwestie van de eerste Cineweetjes met een roddel af te sluiten: Mel Gibson verklaarde dat hij in april besmet is geraakt met het coronavirus en één week in een ziekenhuis in Los Angeles moest blijven.

Tot volgende week!

 

 UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron