:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> RELEASEBERICHT: HUURDVD NAJAAR 2002
RELEASEBERICHT: HUURDVD NAJAAR 2002
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2002-09-06 - Geplaatst door: Serge
51ST STATE
De spectaculaire actie comedy met Samuel L. Jackson (Unbreakable, Rules of Engagement) en Robert Carlyle (The World Is Not Enough, The Full Monty). In de U.K. is 51st State in de top 2 beland van de rentalcharts over het tweede kwartaal van 2002. Ook in België zal per 11 september de film in premičre gaan met 22 prints. Dutch filmworks released deze titel op 19 november op rentaldvd.

THE UNSAID
Deze zinderende thriller met o.a. Andy Garcia (Ocean's Eleven, Desperate Measures), Linda Cardellini (Scooby-Doo, Legally Blonde) en Teri Polo (Meet The Parents, Domestic Distrubance). De rentalrelease is 3 december2002.

SLACKERS
Een komische film in het genre van American Pie, met o.a. Devon Sawa (Final Destination), James King (Blow, Pearl Harbor) in de cast. De rentalrelease is 5 november 2002.

STEAL
Deze nieuwe actiefilm van Gerárd Pires (Taxi) is een enorm succes in Frankrijk en zal zeker een succes worden in Amerika en de rest van Europa. Een film met snelle actie en de extreme sporten, een film die de jeugd zeker aan zal spreken. Met o.a. Stephen Dorff (Blade, Zoolander) en Natasha Henstridge (The Whole Nine Yards, Species). De rentalrelease van deze titel is 17 december 2002.

FRAILTY
Een ingenieuze en angstaanjagende thriller die net zo verrassend is als The Sixth Sense en net zo beklemmend aanvoelt als The Shining. Met onder andere Bill Paxton (A Simple Plan, Vertical Limit, Twister) en Matthew McConaughey (U571, Amistad, A Time To Kill).