:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE 100 SEIZOEN 7
PERSBERICHT: THE 100 SEIZOEN 7
Bron: Warner - Datum: 2021-03-31 - Geplaatst door: Werner
THE 100

De spannende post-apocalyptische dramaserie The 100 volgt 100 jongeren die vanuit het ruimtestation de 'Ark' naar de door een nucleaire oorlog verwoeste aarde worden gestuurd. Eenmaal daar ontstaan er onenigheden binnen de groep. In het zevende en laatste seizoen van The 100 proberen Clarke, Bellamy en de rest van de groep Sanctum te herbouwen. Ondertussen komen ze oog in oog te staan met een nieuw, mysterieus gevaar en moeten ze wederom een dreigende oorlog trotseren. Lukt het de helden om in deze razend spannende ontknoping eindelijk het leven op te bouwen waar ze zo lang en vastbesloten voor gevochten hebben? Vanaf 28 april is het zevende seizoen van The 100 beschikbaar op dvd. Vanaf die dag is tevens een mooie verzamelbox met alle zeven seizoenen van de spannende serie beschikbaar.

SEIZOEN 7

Clarke (Eliza Taylor) is nog steeds overdonderd door haar moeders dood, en de last van jarenlange strijd en grote verliezen weegt steeds zwaarder op haar en de groep. Onze helden worden geconfronteerd met grote, nieuwe uitdagingen, terwijl ze het mysterie van de Anomalie verder ontrafelen. Uiteindelijk moet de groep zichzelf de vraag stellen: wat betekent het om te leven, en niet alleen te overleven?

Releasedatum: 28 april 2021

SEIZOEN 1-7

Op een post-apocalyptische aarde zijn The 100 zowel leiders, volgers, criminelen als krijgers. Door constante dreigingen worden de overlevenden uit elkaar gedreven en kunnen zelfs beste vrienden elkaar niet meer vertrouwen. Onze helden krijgen te maken met een verwoestende oorlog en een nucleaire dreiging terwijl ze op zoek zijn naar een nieuw paradijs om de mensheid te redden in deze complete serie van The 100.

Releasedatum: 28 april 2021


UIT HET ARCHIEF