:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Columbia Tristar >> RELEASEBERICHT: NIEUWE SUPERBIT TITELS
RELEASEBERICHT: NIEUWE SUPERBIT TITELS
Bron: Columbia Tristar - Datum: 2002-09-14 - Geplaatst door: Serge
Columbia Tristar vult zijn Superbit DVD-collectie aan met Bram Stroker’s Dracula, Charlie’s Angels, The Hollow Man, Men in Black, The Patriot, Snatch, Vertical Limit, Anaconda, The Bone Collector, A Knights Tale en The Mask of Zorro

Vanaf 15 oktober 2002 in de winkel.

De eerste collectie omvatte al volgende titels : Gattaca, Johnny Mnemonic, Godzilla, Desperado en Crouching Tiger, Hidden Dragon.

Even ter herinnering: een Superbit DVD is een DVD waarbij met een digitaal encoderingssysteem de beeldkwaliteit geoptimaliseerd wordt en de keuze geboden wordt tussen DTS, DS of 5.1 Dolby Digital geluid. Dit nieuwe procédé werd ontwikkeld door een groep hightech ingenieurs van de Sony Digital Studio’s en bezorgt zelfs de meést veeleisende homevideoconsument een onvergetelijke ervaring. Door het verwijderen van de extra’s die een normale DVD meestal biedt, komt er ruimte vrij op het schijfje. Deze ruimte wordt gebruikt om dubbel zoveel bits te encoderen waardoor de kwaliteit van beeld en geluid nog verbetert.

Deze Superbit DVD’s zijn compatibel met alle DVD-spelers. Wat het geluid betreft, kan men kiezen tussen de originele Engelse versie DTS of Dolby Surround.

Wie het neusje van de zalm wil en een film thuis wil bekijken die zo dicht mogelijk bij de masterversie staat, zal kiezen voor de Superbit. De verpakking oogt futuristisch en werd voor de nieuwste releases lichtjes gewijzigd: met een zilverkleurig hoesje. De schijfjes zelf zijn paars... alles ademt een high quality en hightech sfeer ult.

Wie nog meer info wil kan terecht op de officiële Superbitsite: www.superbitdvd.com