:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #77
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #77
Bron: DVD Info - Datum: 2021-10-04 - Geplaatst door: Didier
Welkom bij Cineweetjes. Nu No Time To Die in de cinema speelt hebben producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson gezegd dat ook de toekomstige James Bond-film op het grote scherm zullen te zien zijn. Deze vrees was er gekomen nadat MGM door Amazon werd overgenomen, en ondertussen is er op de sociale media ook een echte woordenoorlog aan de gang over wie Daniel Craig nu moet gaan opvolgen.



In Amerika werd Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings de succesvolste film is sinds het begin van de coronacrisis. Wereldwijd is hij de vijfde succesvolste film van 2021 gevolgd door de Chinese komedies Hi, Mom en Detective Chinatown, Godzilla Vs. Kong en Black Widow.



Doe eens gek en koop het huis uit The Conjuring. Dat kan, want sinds kort staat de woning in Rhode Island te koop voor 1,2 miljoen dollar. Naast een dikke portemonnee moet je ook over een flinke dosis moed beschikken, want volgens het vastgoedkantoor Mott and Chase Sotheby’s gebeuren er tot op vandaag nog altijd talloze vreemde gebeurtenissen zoals deuren die spontaan open en dicht gaan of het mysterieuze geluid van onverklaarbare voetstappen. Het huis was in de jaren 1800 eigendom van Bathsheba Sherman, de heks uit The Conjuring.



Paul Schrader laat via Facebook weer van zich horen en dat door Clint Eastwoods nieuwe film Cry Macho de grond in te boren. Volgens Schrader is de nieuwe western van Eastwood een mislukking op elk vlak, en dat gaat van scenario, belichting, locaties, sets, rekwisieten, kostuums tot de casting.



William Shatner die iedereen kent als Captain James T. Kirk uit Star Trek gaat in oktober echt de ruimte in, en wel samen met Amazon-baas Jeff Bezos. Meteen wordt hiermee een record gebroken, want Shatner is 90 jaar en wordt daarmee de oudste man die in de ruimte een vlucht maakt.



Timothée Chalamet is het nieuwste wonderkind uit Hollywood en dat zal je geweten hebben. De ster uit Dune is begonnen aan de opnames van Wonka waarin hij de jonge Willy Wonka speelt en hoe we zien hoe hij de chocoladekoning wordt. De film wordt geregisseerd door Paul King van Paddington en verder bestaat de cast onder meer uit Rowan Atkinson, Olivia Colman ,Sally Hawkins en Matt Lucas.



Na Kitbag, de Napoleon-film met Joaquin Phoenix begint Ridley Scott aan de sequel van Gladiator met een script dat werd geschreven door Peter Craig die onlangs Top Gun: Maverick deed. De film gaat over Lucius, de neef van de keizer Commodus die vertolkt werd door Joaquin Phoenix.



We gaan er uit met nieuws over Blu-ray boutiquelabels. Arrow brengt in december op Blu-ray de neo-giallo slasher The Last Matinee, de box Rainer Werner Fassbinder Vol. 2, de 80's-komedie My Stepmother Is An Alien en de prestigieuze 12 tellende kung-fu films Shawscope Volume 1 uit. Op Criterion Collection UK verschijnen in december Le Samouraï van Jean-Pierre Melville, Menace II Society van Albert en Allen Hughes en One Night In Miami van Regina King. Tenslotte verschijnt ook Invasion Of The Body Snatchers van Don Siegel op BFI. Wij zeggen tot volgende week!


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron