:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2021
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2021
Bron: Source 1 Media - Datum: 2021-12-04 - Geplaatst door: Werner
SOURCE1MEDIA DECEMBER RELEASES

December staat voor de deur, en oh wat hebben we er zin in! De gezelligste maand van het jaar: vrienden, familie, sneeuw en natuurlijk heerlijk op de bank naar je favoriete films en series kijken. Bij Source 1 Media zijn we er helemaal op voorbereid en we hebben dan ook een aantal prachtige titels voor jullie in petto. Op 1 december gaan we gelijk van start met twee horrorfilms, namelijk The Cleansing, waarin een 16-jarig meisje ervan beschuldigd wordt een heks te zijn, en Behemoth, waarin we een kijkje in de hel nemen. Al dat gruwelijk griezelen maken we dubbel en dik goed met de leuke familiefilm Fergie De Kleine Grijze Tractor Redt De Boerderij, waarin Gustav samen met zijn vriend, de tractor Fergie, een gigantische spiegel bouwen om de boerderij te redden van de ondergang. Vraag je je af hoe? Dan moet je deze film zeker kijken! De volgende release datum is 8 december. We brengen als eerste de animatie- en kinderfilm Bings Dierenverhalen uit. Hierop volgt de intieme en ontroerende dramafilm Minari. Regisseur Lee Isaac Chung brengt ons mee, terug in de tijd, en we belanden midden in de struggle van een Koreaans gezin, dat een nieuw bestaan probeert op te bouwen in het Arkansas van 1980. Dan volgen de twee Sci-Fi films Meteor Moon en 2021 War Of The Worlds. Ook brengen we deze datum de actiefilm Trigger Point waarin de acteur Barry Pepper de strijd aangaat met zijn geheugen. Last but not least komen op 15 december zowel de DVD als de Blu-Ray uit van Druk (Drunk) . Regisseur Thomas Vinterberg vormt als vanouds weer een team met zijn lievelingsacteur Mads Mikkelsen. Als leraar, vastgeroest in zijn saaie leventje, gaat hij met een paar vrienden een wel heel bijzonder experiment beginnen: altijd nét dat tikkeltje teveel gedronken hebben. Een ontnuchterende tragikomedie over mannen in een midlifecrisis. Het kijken waard!

THE CLEANSING

De 16-jarige Alice woont met haar moeder in een dorpje in het 14e-eeuwse Wales. Op een dag wordt zij door de kerk ervan beschuldigd de duivel te vereren en een heks te zijn. Onderzoek volgt door pastoor Tom om te zien of zij er werkelijk een is. Zij zou de pest hebben veroorzaakt in het dorp, de ziekte die velen het leven heeft gekost, waaronder zelfs haar eigen vader. Dankzij Marie, een vriendin van haar moeder, kan ze ontsnappen en vlucht ze de bossen in. Daar vindt ze een genezer die haar wonden verzorgt en haar leert hoe ze wraak kan nemen op de dorpelingen.

Verkrijgbaar vanaf 1 december 2021





BEHEMOTH

Wanneer zijn dochtertje ziek wordt, vermoedt Joshua Riverton dat de chemiereus waarvoor hij werkt, verantwoordelijk is. Zijn mentale voorgeschiedenis wordt echter tegen hem uitgespeeld. Als hij verhaal wil halen bij zijn oude baas, loopt de situatie uit de hand. Het leven van de klokkenluider verandert in een hel. Letterlijk.

Verkrijgbaar vanaf 1 december 2021





FERGIE DE KLEINE GRIJZE TRACTOR REDT DE BOERDERIJ


De boerderij van opa wordt bedreigd door de bouw van een snelweg. Als hij kan bewijzen dat hij genoeg landbouwgrond heeft gaat de bouw niet door. Echter door de schaduw van een berg groeit er op een van de akkers niets. Wat nu?

Verkrijgbaar op dvd vanaf 1 december 2021





BINGS DIERENVERHALEN

Ontmoet Bings favoriete dieren en help Pico met haar dierenstickerboek! Samen kijken we Bings mooiste dierenverhalen en spelen we nieuwe spelletjes! Help Kikker haar huis te vinden, wordt vriendjes met Zonneschijn en help Vogel terug naar haar nest.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 8 december 2021





MINARI

Het Koreaanse gezin Yi besluit het stadse leven in te ruilen voor het landelijke Arkansas om daar hun ‘American dream’ waar te maken. Jacob hoopt dat een boerderij zijn gezin aan een beter leven zal helpen, maar de nieuwe omgeving brengt flink wat uitdagingen met zich mee. Financieel gaat het ze niet voor de wind en de hartafwijking van hun zoon David, houdt de familie constant op hun hoede. Toch proberen ze samen een weg te vinden in het boerenleven. Maar als grootmoeder onverwachts bij ze intrekt, wordt het gezin pas echt op de proef gesteld.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 8 december 2021





METEOR MOON

Wanneer een meteoor op de maan botst en zijn as verschuift, trekt de zwaartekracht van de aarde de maan in het pad van de planeet. Nu moet een groep wetenschappers uitzoeken hoe ze kunnen voorkomen dat de maan de aarde raakt voordat het te laat is.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 8 december 2021





2021: WAR OF THE WORLD

Twee astronomen ontdekken dat marsmannetjes de aarde dreigen binnen te vallen. Niemand gelooft ze totdat een buitenlands oorlogsschip bijna de hele stad New York verwoest. Als blijkt dat de marsmannetjes niet immuun zijn voor de ziekten van de aarde, moeten ze een manier vinden om ze te infecteren voordat de hele aarde ten onder gaat.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 8 december 2021





TRIGGER POINT

Als lid van een eliteteam knapt Nicolas Brazer de vuilste klusjes op voor de overheid. Dan gaat hun dekmantel eraan en worden zijn collega’s genadeloos vermoord. Aangewezen als zondebok en kampend met geheugenverlies, gaat hij onder de radar. Wanneer een oud-collega verdwijnt krijgt hij de kans om zijn goede naam te herstellen en zijn geheugen terug te vinden.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 8 december 2021





DRUK (DRUNK)

Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt. Gesteund door deze theorie, beginnen Martin en zijn drie middelbare school collega’s aan een experiment waarbij ze de hele dag een constant en weloverwogen alcoholpromillage in hun systeem handhaven. De eerste resultaten zijn zeer positief, de uitgebluste leraren komen weer tot leven en zelfs de resultaten van hun klassen verbeteren. Terwijl de glazen in een rap tempo achterover worden geslagen, is het voor sommigen steeds moeilijker om controle over de situatie te behouden en blijkt het experiment grotere gevolgen met zich mee te brengen dan verwacht.

Verkrijgbaar op dvd en Blu-ray vanaf 15 december 2021