:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: BEUGELBEKKIE
PERSBERICHT: BEUGELBEKKIE
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2002-09-23 - Geplaatst door: Serge
Bridge Pictures lanceert op 8 oktober het eerste deelvan de meidenserie Beugelbekkie op zowel koopvideo als -dvd. Zowel de video als de dvd bestaan uit 3 afleveringen: Bah, een Beugel, Verliefd en 5 Dingen die me echt aan haar irriteren.

Sharon Spitz leidt net als alle dertienjarige meisjes een ‘normaal’ leven. Maar, dan moet ze plots een beugel dragen. En, dan gebeuren er vreemde dingen telkens ze haar mond opendoet. Kluisdeurtjes vliegen open als ze er voorbij wandelt. Ze hoort zelfs mobiele telefoongesprekken door haar beugel! Als klap op de vuurpijl geven de andere kids haar een nieuwe bij naam: Beugelbekkie.

In Bah, een beugel krijgt Sharon’s zelfvertrouwen een serieuze deuk als ze een beugel moet dragen. Nu ze er zo anders uitziet, maakt ze zich echt zorgen. Zou Alden nog wel met haar naar het dansfeest willen?

In Verliefd ziet Connor er na zijn acupunctuurbehandeling plots heel wat beter uit. Daar blijkt Sharon niet ongevoelig voor. Vindt ze hem zo echt leuker, of ligt het alleen maar aan zijn nieuwe look?

Als Sharon voorbij het kluisje van Maria wandelt, springt het opeens open. Die beugel toch! De nieuwsgierigheid van Sharon is gewekt en ze snuffelt door Maria’s persoonlijke spulletjes. Maar, wat ze er vindt, wil ze misschien helemaal niet weten. Wat dan? Je ziet het in 5 dingen die me echt aan haar irriteren.

Weetjes:
• VT4 zendt de meidenserie Beugelbekkie in België uit.
• Producer is Alicia Silverstone, bekend van verschillende films waaronder Clueless.
• Op de originele Amerikaanse track sprak Alicia Silverstone de stem in van het hoofdpersonage Sharon Spitz.
• In de Nederlandstalige dub is die rol ingesproken door Angela Schijf, in Nederland zeer bekend van de soap Goede Tijden Slechte Tijden en de film Ik ook van jou.

Releasedatum: 8 oktober 2002

Kenmerken dvd:
Taal: Nederlands gesproken
Speelduur: 75 minuten
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron