:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #99
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #99
Bron: DVD Info - Datum: 2022-04-18 - Geplaatst door: Didier
Welkom bij Cineweetjes en wie weet wordt het wel een editie zonder Will Smith! Regisseur Joe Talbot, die in 2019 de filmwereld verbaasde met The Last Black Man In San Francisco, brengt een nieuwe film uit. Dat wordt The Governesses en is gebaseerd op het gelijknamige boek door Franse schrijver Anne Serre, en gaat over drie gouvernantes die zo hun eigen erotische opvattingen hebben. De hoofdrollen zijn voor Lily-Rose Depp, HoYeon Jung en Renate Reinsve, die na The Worst Person In The World eindelijk in Hollywood aan de bak komt.



Adil El Arbi en Bilal Fallah gaan nu toch niet de vierde Beverly Hills Cop regisseren. Deze wellicht giftige kelk wordt nu doorgegeven aan Mark Molloy, die tot nu toe alleen maar commercials voor Apple draaide.



Tokyo Vice is de nieuwste HBO-reeks van Michael Mann. Ondertussen laat de regisseur noteren dat Heat 2 af is, wel gaat het helaas om een roman die hij samen met Megh Gardiner schreef.



Brie Larson zal meespelen in de tiende Fast & Furious. Vin Diesel is alvast zeer positief en prijst de actrice voor haar schoonheid en intelligentie. Verder is Brie volgens Diesel een diepzinnige ziel die iets zal toevoegen dat de fans niet zullen verwachten, maar wel naar verlangen.



Mark Wahlberg zal de blockbusters laten voor wat ze zijn en net als Jim Carrey wil hij op pensioen zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn vier kinderen. Zijn recentste film Father Stu sprak hem aan omwille van zijn katholiek geloof. Naar eigen zeggen wil hij voortaan meer betekenisvollere dingen maken.



Nicolas Cage zou in de toekomst graag samenwerken met regisseurs als Christopher Nolan, Ari Aster, Robert Eggers en Spike Lee. Zijn droomrol is dan weer Jules Vernes Kapitein Nemo.



De Amerikaanse box office wordt aangevoerd door Sonic The Hedgehog 2 en scoorde 71 miljoen dollar in zijn eerste weekend wat een record is voor een videogame-verfilming. Het record stond daarvoor op naam van de eerste Sonic The Hedgehog . Ook Michael Bay doet het goed met Ambulance, terwijl de opbrengsten voor Morbius nog meer lijken tegen te vallen dan wat men vreesde in zijn openingsweekend.



Paul Verhoeven kent het probleem van Hollywood en dat is een gebrek aan seks, zeker na de triomf van Marvel. Volgens Verhoeven is seks de essentie van ons bestaan en is alles opnieuw puriteins. Het probleem is het evangelische denken van de laatste decennia, en daardoor kan je anno 2022 geen Showgirls of Basic Instinct meer maken.



Gilbert Gottfried die wereldberoemd werd als de stem van de papegaai Iago in Aladdin is op 67-jarige leeftijd overleden. Hij was vooral als komiek die bekend is om zijn grove en politieke incorrecte sketches, in de filmwereld was hij te zien in Beverly Hills Cop II, Problem Child en Look Who’s Talking Too.



We gaan eruit met vrolijk nieuws over Cannes want Close, de nieuwe speelfilm van Gentenaar Lukas Dhont mag meedingen naar de Gouden Palm op het 75ste Festival van Cannes (17-28 mei) en moet het opnemen tegen een andere Belgische film, namelijk Tori Et Lokita van Jean-Pierre en Luc Dardenne. De rest van de concurrentie is niet mals en we noteren o.a. Crimes Of The Future van David Cronenberg, The Stars At Noon van Claire Denis, Armageddon Time van James Gray, Decisions To Leave van Park Chan-Wook en Showing Up van Kelly Reichardt.



Recent nieuws van dezelfde bron