:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Remain In Light >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2023
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2023
Bron: Remain In Light - Datum: 2023-01-08 - Geplaatst door: Werner
Februari starten we met het sublieme The Stranger van Thomas M. Wright, een voortreffelijk misdaaddrama rond iemands diepste geheimen. Vervolgens volgt het bijzondere Cow van Oscarwinnares Andrea Arnold, waarin ze op empathische wijze het hedendaagse koeienbestaan portreteerd. Eindigen doen we in februari met het succesvolle The Enforcer waarin Antonio Banderas zich als maffiabaas tegen zijn eigen criminele organisatie keert om een jong meisje te redden.

THE STRANGER

Henry (Sean Harris) en Mark (Joel Edgerton) werken samen voor een criminele organisatie, waardoor een innige vriendschap ontstaat. Wat Henry echter niet weet, is dat zijn nieuwe vriend Mark een getrainde undercover agent is met de geheime missie om Henry te arresteren voor een onopgeloste verdwijningszaak acht jaar geleden. The Stranger is een spannende thriller, gebaseerd op één van Australië’s grootste undercoveroperaties. Joel Edgerton (The Great Gatsby, Red Sparrow) en Sean Harris (Mission Impossible: Rogue Nation, Prometheus) nemen de hoofdrollen op zich.

Regie: Thomas M. Wright
Cast: Joel Edgerton, Sean Harris, Jada Alberts
Releasedatum dvd en Blu-ray: 7 februari 2023 (enkel Nederland)

COW

Een kalf wordt geboren. Voor Luma, een ervaren moeder, is dit routine. Ze likt haar pasgeboren kalf voordat het van haar wordt weggenomen. Het leven van Luma is een aaneenschakeling van inseminatie, baren en gemolken worden. In Cow volgt regisseur Andrea Arnold (Fish Tank, American Honey) het dagelijkse leven van een melkkoe. De camera zit zo dicht op haar huid dat zij de filmmaakster regelmatig omver loopt. Het resultaat is een intiem en puur cinematografisch portret van een individu dat gevangen zit in een kil systeem.

Andrea Arnold: “De film is een poging om stil te staan bij koeien. Om zowel de schoonheid als de ellende van hun leven te zien. Niet op een romantische manier, maar op een levensechte manier. Het is een film over de dagelijkse werkelijkheid van een melkkoe en de erkenning van de geweldige dienst die ze ons bewijst.”

Regie: Andrea Arnold
Releasedatum dvd: 14 februari 2023

THE ENFORCER

Miami-maffioso Cuda (Antonio Banderas) staat op het punt om alles wat hem lief is op te geven wanneer hij erachter komt dat zijn bazin Estelle (Kate Bosworth) een jong meisje in gevaar brengt. Om haar te redden, keert hij zich tegen de criminele organisatie waar hij jarenlang onderdeel van was. Kan Cuda in het reine komen met zijn verleden voordat de maffia hem vindt? The Enforcer wordt geregisseerd door Richard Hughes, met rollen voor Antonio Banderas (Uncharted, Hitman’s Wife’s Bodyguard), Kate Bosworth (21), Alexis Ren en rapper 2 Chainz.

Regie: Richard Hughes
Cast: Antonio Banderas, Kate Bosworth, Mojean Aria
Releasedatum dvd en Blu-ray: 21 februari 2023 (enkel Nederland)Recent nieuws van dezelfde bron