:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: ROCKY BOXSET
PERSBERICHT: ROCKY BOXSET
Bron: Fox - Datum: 2001-05-16 - Geplaatst door: Serge
In de jaren zestig voorspelde de moeder van Sylvester Stallone, een astrologe, dat haar zoon in 1975 een doorbraak zou maken in de filmindustrie. Ze kreeg gelijk, het was in dat jaar dat Stallone zijn script voor de film Rocky, waarin hij zichzelf de hoofdrol toebedeelde, verkocht. Met deze low-budget-film werd Sylvester Stallone in één keer een wereldster. Rocky werd een echte klassieker en kreeg vier vervolgen. Een kwarteeuw na de release van Rocky viert 20th Century Fox Home Entertainment het 25-jarige jubileum met een speciale uitgave van de vijf Rocky films in een schitterende VHS- en DVD-box. Ze zijn vanaf 30 mei te koop op VHS en DVD.

Het verhaal van Rocky Balboa, een ‘underdog’ bokser die de kans krijgt de wereldtitel te winnen door er sterk in te geloven, werd de verpersoonlijking van “The American Dream"’ en won maar liefst 3 Oscars. Een hele prestatie voor een film die in enkele dagen werd geschreven, in 28 dagen werd opgenomen en een budget van slechts $ 1 miljoen had. De film kreeg vier vervolgen die alle zeer succesvol waren.

Luxueuze verzamelbox
De VHS- en DVD-box zijn geremasterd en bevatten extra’s waaronder "Behind-the-scenes" met de regisseur, “Tribute to Burgess Meredith’ en videocommentaar met Sylvester Stallone. Gegarandeerd kijkplezier van meer dan 532 minuten. Zowel de VHS- als de DVD-box komen in een schitterende verpakking. Een absolute must-have voor de filmliefhebber. Voor wie enkel de voorkeur geeft aan de originele Rocky is een aparte Special Edition verkrijgbaar.

Releasedatum: 30 mei 2001

Specificaties:
Beeld: 1:85.1 anamorfisch
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertitels: Nederlands
Jaar: 1976
Leeftijd: 12
Speelduur: 532 min.

Extra's:
• Behind-the-scenes met regisseur
• Audiocommentaar met regisseur, producer & cast
• Videocommentaar met Sylvester Stallone
• Featurette: Tribute to Burgess Meredith
• Featurette: Tribute to James Crabe
• Diverse originele bioscooptrailers
• Originele tv-spots
• Easter egg: Sylvester Stallone ontmoet Rocky

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron