:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> RELEASEBERICHT: OUT COLD, FROGMEN, THE COUNT OF MONTE CRISTO (HUUR)
RELEASEBERICHT: OUT COLD, FROGMEN, THE COUNT OF MONTE CRISTO (HUUR)
Bron: Buena Vista - Datum: 2002-10-23 - Geplaatst door: Serge
Touchstone Home Entertainment presenteert:

OUT COLD
They Haven’t Quite Figured It All Out, But They’re Getting A Little Warmer

Te huur op DVD vanaf 8 oktober 2002

Het leven op de bergen in het stadje BullMountain is voor de snowboarders Rick (JASON LONDON – Dazed And Confused), Luke (ZACH GALIFIANAKIS – Bubble Boy) en hun maten het ultieme genot. De mensen kennen daar een rustig leven totdat de stichter van het stadje sterft. Zijn zoon is van plan om de berg en de stad te verkopen aan een scrupuleuze projectontwikkelaar die het geheel wil veranderen in een luxueus ski-oord voor toeristen. De dorpelingen zullen alles doen om dit te voorkomen!

OUT COLD is een winterse komedie met gewaagde stunts van echte snowboardkampioenen zoals Todd Richards, Rio Tahara, Tara Dakides, Devun Walsh en Rob "Sluggo" Boyce, en een waanzinnige soundtrack met o.a. Lit, Eve 6, Foo Fighters, Handsome Devil, Sum 41, ...

Genre: komedie
Speelduur: 86 min.
Keuring: 12Hollywood Pictures Home Entertainment presenteert:

FROGMEN
-Terrorism On The Deep Sea!-

Te huur op DVD vanaf 22 oktober 2002

Ergens in de Aegische Zee... Het Navy Seals team van kapitein Rick Jeffries probeert Casper, de grootste terrorist ter wereld, op zijn geheime schuilplaats te vangen. Helaas mislukt de missie rampzalig. Na een hardnekkige ondervraging van de gevangenen krijgen de Seals via een bomexpert, Andreas genaamd, de plannen van Casper te horen. In Albanië wil de terrorist een uit de Koude Oorlog overgebleven allesvernietigende clusterbom stelen. Rick wordt door zijn superieuren verplicht om een nieuwe team samen te stellen en Andreas als gids en tolk met te nemen naar Albanië. Bij een routine controle neemt één van de seals schrik en vlucht per camion, op dat moment schieten de Albanezen op de seals. Ze moeten schuilen en komen in een oude steengroeve terecht. Het blijkt een val te zijn want de handlangers van Casper staan daar op hen te wachten. De frogmen zullen zowel onderwater als aan land een zware strijd moeten voeren om de terroristen voor eens en altijd uit te schakelen.

Genre: actie
Speelduur: 89 min.
Keuring: 16Touchstone Home Entertainment presenteert:

THE COUNT OF MONTE CRISTO

Te huur op DVD vanaf 22 oktober 2002

Deze film vertelt het ultieme verhaal over verraad, avontuur en wraak. Als de wat naïeve matroos Edmond Dantès (JIM CAVIEZEL) door zijn vriend verraden wordt, beroofd van zijn verloofde en onschuldig gevangen wordt gehouden in Chateau d’If voor een moord dat hij niet gepleegd heeft, kan hij alleen nog maar aan wraak denken. Gedurende die lange tijd, maakt hij kennis met een andere gevangene, pater Faria (RICHARD HARRIS), die hem het bestaan verklapt van de schat van Monte Cristo. Wanneer Dantès ontsnapt, gaat hij op zoek naar de schat van Monte Cristo. Edmond verandert zichzelf in de mysterieuze en rijke Graaf van Monte Cristo en dringt de Franse adel binnen. Stap voor stap voert hij zijn gewiekste wraakplan uit.

Dit romantische avontuur van Kevin Reynolds, regisseur van o.a. Waterworld en Robin Hood – Prince of the Thieves en en de makers van The 6th Sense zorgt ervoor dat je van het begin tot het einde op het puntje van je stoel zit.

De acteurs
In 1984 maakt Jim Caviezel zijn debuut als acteur in televisieseries. Het is dankzij de film The Thin Red Line dat hij uit de schaduw zal komen. Daarop zullen Pay it Forward, Frequency, Angel Eyes en High Crimes volgen. Momenteel is hij in Bulgarije een film aan het draaien die I’m David heet en in 2003 in Amerika zal uitkomen.

Guy Pearce is beroemd geworden dankzij de populaire Australische televisieserie Neighbours. Men heeft hem daarna kunnen zien in films zoals Priscilla Queen Of The Desert, L.A. Confidential en onlangs in The Time Machine.

Genre: speelfilm
Speelduur: 131 min.
Keuring: 12

UIT HET ARCHIEF