:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: HUURDVD NOVEMBER EN DECEMBER 2002
PERSBERICHT: HUURDVD NOVEMBER EN DECEMBER 2002
Bron: Buena Vista - Datum: 2002-11-04 - Geplaatst door: Serge
SORORITY BOYS
“The only way to become one of the boys again... is to become one of the girls!”

Te huur op DVD vanaf 3 december 2002

Als de drie chauvinistische playboys Dave, Adam en Doofler - hilarische rollen van Barry Watson, Michael Rosenbaum en Harland Williams - geen geld meer hebben en uit de jongenssociëteit van de universiteit worden gezet, doen ze een laatste wanhopige poging om toch gratis kost en inwoning te krijgen. Ze kloppen aan bij het meidenhuis. Met een beetje make-up, een pruik en panty’s duiken ze onder in het kamp van de ‘vijand’. Tot hun schrik realiseren ze zich wat het is om een “onaantrekkelijk” meisje te zijn. Een hilarische nachtmerrie is het gevolg.

Genre: komedie
Speelduur: 90 min.
Keuring: 12 jaar

Audio: Engels, Tsjechisch, Hongaars Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: o.a. Nederlands
Technische specificaties: 1.85:1 anamorfisch

Extra’s:
• Achter de Schermen “All the Angels”
• Boys will be Girls FeaturetteGIRL FEVER
“A frantic funny sexy tale”

Te huur op DVD vanaf 19 november 2002

Student Sam (CHAD DONELLA) ziet het allemaal niet meer zitten. Zijn beste vriend is oversexed, hij hoort dat hij absoluut geen talent heeft voor striptekenaar en hij wordt gedumpt door zijn vriendin. De beeldschone Hope (ERINN BARTLETT) bezorgt hem zijn glimlach terug. Bij de volgende ontmoeting zit zij echter in de put. Hij is vastbesloten om haar hart te winnen. Hilarische dialogen, sexy vrouwen en onwaarschijnlijke avonturen in het meisjeshuis van een campus maken Girl Fever tot een absolute topkomedie in de stijl van American Pie en Road Trip.

Genre: komedie
Speelduur: 91 min.
Keuring: 12 jaar

Audio: Engels Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 1.85:1 / 4x3BAD COMPANY
“The World is in good hands”

Te huur op DVD vanaf 5 november 2002

De nieuwe explosieve actiefilm van superproducent Jerry Bruckheimer (Pearl Harbor, Armageddon, The Rock) werd wederom een kassucces. Oscarwinnaar Anthony Hopkins speelt de door de wol geverfde CIA-agent Gaylord Oakes die in korte termijn de sarcastische en eigenwijze Jake Hayes (CHRIS ROCK) moet opleiden tot een geraffineerde en professionele spion. Als tweelingbroer lijkt Hayes als twee druppels water op de vermoorde partner van Oakes. Helaas heeft hij geen enkele affiniteit met het spionnenwerk, gevaar of de “goede zaak”. In tegendeel. Hij geniet liever van het goede leven. Zij hebben maar 9 dagen de tijd om hem af te richten tot de “ideale” spion. Een hels karwei. Maar een zeer riskante wapendeal moet tot een goed einde gebracht worden.

Genre: actie
Speelduur: 111 min.
Keuring: 16 jaar

Extra’s:
• Achter de schermen

Audio: Engels en Russisch Dolby Digital 5.1 - Engels DTS 5.1
Ondertiteling: o.a. Nederlands
Beeld: 2.35:1 anamorfischDRAGONFLY
“When someone you love dies... are they gone forever?”

Te huur op DVD vanaf 3 december 2002

Dragonfly is een bovennatuurlijke thriller die je in spanning houdt tot het verbazingwekkende einde. Een combinatie van The Sixth Sense, Ghost en What Lies Beneath. Als Emily, de knappe en geliefde vrouw van Dr. Joe Darrow (KEVIN COSTNER) op tragische wijze omkomt in het oerwoud van Zuid-Amerika, stort Joe zich op zijn werk in het ziekenhuis. Al gauw doen zich mysterieuze gebeurtenissen voor. Langzaamaan gaat Joe steeds meer geloven dat zijn vrouw vanuit het hiernamaals contact met hem probeert te zoeken.

Genre: thriller
Speelduur: 100 min.
Keuring: 12 jaar

Audio: Engels en Frans Dolby Digital 5.1 - Engels DTS 5.1
Ondertiteling: o.a. Nederlands
Beeld: 2.35:1 anamorfisch

Extra’s:
• Spotlight op de lokatie
• Niet eerder vertoonde scènes (8 stuks)
• Segment Betty Eadie
• Gesproken Toelichting