:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: KOOPDVD DECEMBER 2002
PERSBERICHT: KOOPDVD DECEMBER 2002
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2002-11-05 - Geplaatst door: Serge
ENIGMA
Unlock the secret.

Synopsis:
Maart 1943, Bletchley Park, ten noorden van Londen. Terwijl de Tweede Wereldoorlog in alle hevigheid woedt, probeert een geniaal team de Enigma-code te kraken waarmee de Duitse vijand met elkaar communiceert om daarmee een ramp voor de Geallieerden te voorkomen. Tom Jericho (Dougray Scott) keert na een korte periode afwezigheid terug op Bletchley en leert tot zijn verbazing dat de mooie Claire Romilly (Saffron Burrows) met wie hij een kortstondige relatie had, is verdwenen. Claire’s huisgenoot Hester Wallace (Kate Winslet) helpt hem het mysterie van Claire’s verdwijning te ontrafelen. Heeft Claire een aandeel gehad in het veranderen van de code door de Duitsers? Of is de zaak toch ingewikkelder dan zij denken?

Regie: Michael Apted (The World Is Not Enough, Nell, Extreme Measures)
Cast: Dougray Scott (Mission: Impossible II, Ever After, Deep Impact) - Kate Winslet (Titanic, Sense and Sensibility, Hamlet) - Saffron Burrows (Deep Blue Sea, Circle of Friends, Wing Commander) - Jeremy Northam (The Net, Amistad, Emma)
Genre: Thriller
Speelduur: 114 min.

Releasedatum: 03-12-2002 op koopdvd

Bijzonderheden: Van regisseur Michael Apted en Oscar® winnaar scriptschrijver Tom Stoppard, gebaseerd op het bestseller boek van Robert Harris. De productie was in handen van Mick Jagger.

Extra’s:
• Trailer
• Featurette
• Interviews
• Behind the scenes
• Photo gallery
• Biographies

DVD specificaties:
Audio: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16:9 anamorphischLONGSHOT
What are the odds all your favorite stars are in one movie? It’s a longshot.

Synopsis:
Alex en Jack zijn broers, maar dat is dan ook meteen het enige dat ze gemeen hebben. Alex is verlegen, wordt gepest op school en was verantwoordelijk voor het verlies van de school in een belangrijke sportwedstrijd. Jack is charismatisch en succesvol, maar zoals hij vrouwen aantrekt, trekt hij ook problemen aan! Maffiabaas Laszlo heeft het op hem gemunt, omdat hij Jack met zijn vrouw heeft betrapt. Jack’s leven zal worden gespaard als hij de mooie Rachel verleidt, zodat Laszlo de riante erfenis van haar overleden man kan binnenhalen. Maar Jack wordt verliefd op Rachel en weigert dit, met als gevolg dat Laszlo het nu heeft gemunt op Alex. De rollen zijn omgekeerd: Alex moet zich over zijn verlegenheid en gebrek aan daadkracht heen zetten om zijn broer uit de brand te helpen.

Regie: Lionel C. Martin
Cast: Hunter Tylo - Tony DeCamillis - Joey Sculthorpe - Antonio Sabato Jr. (The Big Hit, The Chaos Factor) - Paul Sorvino (Goodfellas, Romeo + Juliet, Bulworth)
Genre: Komedie
Speelduur: 93 min.

Releasedatum: 03-12-2002 op koopdvd

Bijzonderheden: Cameo’s van o.a. Britney Spears en *N Sync.

Extra’s:
• Trailer
• Photo gallery
• Biographies

DVD specificaties:
Audio: Engels Dolby Digital 5.1 en 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3POWERPLAY
Hidden agendas. False thruths. Some people will do anything for power.

Synopsis:
De Verenigde Staten worden getroffen door een energiecrisis. Tegelijkertijd teisteren verwoestende aardbevingen California. Tijdens het schrijven van een artikel over de energiecrisis stuit de journalist Matt Nash op de mysterieuze verdwijning van drie milieu-activisten die schending van de milieuwetgeving door een electriciteitsbedrijf aan de kaak wilden stellen. Nash slaagt er in te infiltreren en ontdekt dat proeven van Saturn Energy de aardbevingen veroorzaken. Hij moet de proeven een halt toeroepen voordat deze culmineren in één grote, allesbeslissende proef. Niet alleen het leven van Nash, maar het voortbestaan van de gehele Westkust staat op het spel.

Regie: Joe Zito
Cast: Dylan Walsh (We Were Soldiers, Congo) - Alison Eastwood (Friends and Lovers, Midnight in the Garden of Good and Evil) - Tobin Bell (In the Line of Fire, The Firm, Goodfellas)
Genre: Actie
Speelduur: 97 min.

Releasedatum: 03-12-2002 op koopdvd

Extra’s:
• Trailer
• Photo gallery
• Biographies

DVD specificaties:
Audio: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3LAYOVER
A double cross and the ultimate set up.

Synopsis:
De carrière van zakenman Dan Morrison zit behoorlijk in de lift. Iedere maand vertrekt hij op zakenreis en tijdens één van deze reizen sluit hij vriendschap met een handelaar in juwelen, Roy Dennis. Op het vliegveld ontmoet Dan de aantrekkelijke Vicki met wie hij een kortstondige affaire heeft. Later ontdenkt hij tot zijn afschuw dat Vicki Roy’s vrouw is en dat de weliswaar hartelijke, maar licht ontvlambare Roy in staat is te moorden als hij hun geheim ontdekt. Roy zelf heeft mogelijk een nog groter geheim, één dat te maken heeft met bedrog, moord, diamanten en miljoenen dollars…

Regie: Alan McElroy
Cast: David Hasselhoff (The Big Tease, Welcome to Hollywood) - Gregg Henry (Payback, Raising Cain) - Yvonne Scio (Deathline)
Genre: Thriller
Speelduur: 97 min.

Releasedatum: 03-12-2002 op koopdvd

Extra’s:
• Trailer
• Photo gallery
• Biographies

DVD specificaties:
Audio: Engels Dolby Digital 5.1 en 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3