:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE SOPRANOS SEIZOEN 3
PERSBERICHT: THE SOPRANOS SEIZOEN 3
Bron: Warner - Datum: 2002-11-07 - Geplaatst door: Serge
Het zal je maar overkomen, heden ten dage geboren worden in een maffiafamilie en willens nillens in de rol gedrongen worden van de man die alle illegale en cover-up praktijken in goede banen moet leiden. Als je daarbij ook nog bemiddelhaar moet spelen tussen een bende heethoofden die elkaar onder het mom van vriendschap het licht in de ogen niet gunnen, een uitgesproken zwak hebt voor vrouwelijk schoon en dit alles tracht te combineren met een gezin, heb je de poppen pas goed aan het dansen.

Ook Tony Soprano heeft de gulden middenweg nog steeds niet ontdekt. In dit derde seizoen, dat net voor het op televisie wordt uitgezonden al te genieten is op DVD, worstelt hij verder met zijn zoektocht naar het juiste evenwicht. En niemand lijkt van plan om het hem hierbij makkelijk te maken. Nu Pussy, hun belangrijkste bron van informatie, van de aardbodem verdwenen is, zoekt de FBI koortsachtig naar een nieuwe manier om via Tony’s privéleven zijn zakelijke wereld binnen te dringen. Het lot lijkt hem eventjes gunstig gezind als het Livia definitief verhindert om tegen hem te getuigen in de zaak die de FBI tegen hem wil aanspannen, maar al snel steken andere zorgen de kop op. Dochter Meadow vervreemdt steeds meer van haar vader en houdt er wat de keuze van haar vriendjes betreft een ongezonde smaak op na, zoon Aj. leek op het goede pad te zijn, maar voert plots een koerswijziging door, Carmela voelt zich nog steeds ongelukkig in haar huwelijk, zus Janice blijft zich eigenwijs een weg door het even kibbelen en zorgt voor problemen met de Russische maffia en oom Jr. krijgt een onaangename diagnose. Zijn Capo’s nemen ook steeds vaker het recht in eigen handen en steken zichzelf in problemen waar Tony hen telkens weer uit mag redden. In zijn therapie bij Dr. Melfi, die zelf wel nog steeds bijzonder verward is door haar patient, lijkt Tony wel vooruitgang te boeken. Opnieuw stof in overvloed voor een knalseizoen!

Naast de box met het volledige 3e seizoen, verdeeld over 4 DVD’s, komt ook seizoen 2 in 6 afzonderlijke volumes op de markt.

Creatie: David Chase

Cast: James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falco, Michael Imperioli, Dominic Chianese, Vincent Pastore, Steven Van Zandt, Tony Sirico, Robert Iler, JamieLynn Sigher, Drea De Matteo, David Proval, Aida Turturro, Nancy Marc-hand

Audio: Dolby Digital 5.1 Engels, Frans
Ondertiteling: o.a. Nederlands

DVD extra’s:
• Audiocommentaar door Schrijver/Acteur Michael lmperioli, Regisseur Steve Buscemi, Schrijver/Maker David Chase
• Korte film “A Day on the Set of The Sopranos”

Releasedatum: 13 november 2002


Recent nieuws van dezelfde bron