:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: FRIENDS SERIE 8 BOX
PERSBERICHT: FRIENDS SERIE 8 BOX
Bron: Warner - Datum: 2002-11-07 - Geplaatst door: Serge
Serie 8 is reeds volledig op de videomarkt te verkrijgen in zowel huur- als koopformaat en wordt nu ook in de gebruikelijke boxvorm uitgebracht. Zoals u vast al op de televisie of dankzij de eerder uitgebrachte exemplaren kon vaststellen, hoeft het geen twijfel dat dit seizoen nog evenzeer weet te bekoren als al zijn voorgangers en naar goede gewoonte een absolute uitdaging vormt voor de lachspieren!

Nadat de huwelijksperikelen van de baan en Monica en Chandler voorgoed in de echt verenigd zijn, staat in deze serie de zwangerschap van Rachel centraal, die op het einde van het vorige seizoen al werd aangekondigd door een positieve zwangerschapstest. Er komt heel wat speculatie aan te pas om de identiteit van de vader te achterhalen, die de schok van zijn leven te wachten staat. Op de koop toe dient zich uit volledig onverwachte hoek nog een kandidaat-vader aan.

Natuurlijk laten ook de andere Friends zich niet onbetuigd op het humorvlak en kunnen deze afleveringen zich ook opnieuw beroepen op een bonte reeks guest-appearances, waaronder Brad Pitt, Trudy Styler (Stings echtgenote), Sean Penn en Alec Baldwin.

Cast: Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteneye Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow

Audio: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld, Dolby Surround 2.0 Engels

DVD extra’s:
• Toegang tot Website via DVD ROM

Releasedatum box: 13 november 2002

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron