:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: DE PFAFFS DEEL 1 EN 2
PERSBERICHT: DE PFAFFS DEEL 1 EN 2
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2002-12-09 - Geplaatst door: Serge
Dankzij Bridge Entertainment Group kan je nog lang nagenieten van De Pfaffs. De successerie van De Televisiefabriek die VTM op vrijdagavond uitzond, kan je heel binnenkort in huis halen. Op 12 december verschijnen de eerste twee delen op koopvd. Voor deel 3 en 4 moet je geduld oefenen tot februari 2003. Elke dvd bevat telkens 4 afleveringen en dvd biedt daarnaast ook een fotogalerij en een stamboom.

Voor die ene zeldzame ziel die De Pfaffs niet kent, wat meer informatie over deze gezellige bende.

Gezinshoofd is Jean-Marie Pfaff, ex-doelman van Beveren, Bayern Mnchen en De Rode Duivels. Samen met zijn echtgenote Carmen en de dochters met hun partners vormt hij de bekendste familie van Vlaanderen; een familie die je met geen enkele andere familie kan vergelijken. Omdat ze met zijn allen onder n dak wonen, is hun band bijzonder sterk. Al kunnen ze niet zonder mekaar, toch zijn er ook bij hen wel eens woordenwisselingen. Niets menselijk is hun vreemd.

Voetbalheld Jean-Marie Pfaff is echtgenoot, vader, grootvader en zakenman. In welke van die rollen je hem in de serie ook te zien krijgt, El Sympatico doet zijn naam steeds alle eer aan.

Jean-Marie is al 28 jaar gelukkig getrouwd met Carmen. Niets is haar teveel om haar dochter Kelly bij te staan in de opvoeding van Shaniah en Kenji.

Kelly, echtgenoot en zanger Sam Gooris en hun twee kindjes hebben hun eigen plekje op een appartement in de ruime villa. Als Sam niet optreedt, trekt hij er vaak op uit met Jean-Marie en Den Bompa.

Debby is de oudste dochter van Jean-Marie en Carmen. Zowat een jaar geleden ontmoette ze Nicolas, een beloftevol fotomodel. Na enkele dagen kwam ook hij naar Brasschaat om er niet meer weg te gaan.

Ook Lyndsey, de jongste dochter, woont onder het ouderlijk dak. Ze is de bezige bij van de familie. Overdag werkt ze en s avonds duikt ze wel eens het nachtleven in.

En dan is er nog Edilbert, de vader van Carmen, die iedereen beter kent als Den Bompa. Hij geniet van een welverdiend pensioen nadat hij jarenlang als foorkramer het land doorkruiste.

Dat zijn de Pfaffs: acht volwassen, twee kinderen en een hond onder n dak. Hoe dat er elke dag aan toegaat, kan je nu herbekijken dankzij de video's en de dvd's van Bridge Entertainment Group.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron