:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: MEDABOTS DEEL 3 EN 4
PERSBERICHT: MEDABOTS DEEL 3 EN 4
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2003-01-20 - Geplaatst door: Serge
Medabots is er weer. En hoe! Op 11 februari brengt Bridge Entertainment Group meteen twee nieuwe delen uit van de successerie, zowel op koopdvd. Deel 3 vind je in de winkel als In Voor- en Tegenspoed, deel 4 kreeg de titel Medabots Robattle mee.

Zoals dat ondertussen de gewoonte is, staan er op de videoís drie afleveringen en blijven de dvdís goed voor vier stuks. Op de dvdís van Deel 3 en Deel 4 van Medabots vind je ook telkens een leuke extra.

De extra op de dvd van Deel 3: een uitgebreide characterguide van de Medabots. Die characterguide vind je ook samen met een characterguide van de personen als extra op de dvd van Deel 4.

MEDABOTS DEEL 3: IN VOOR- EN TEGENSPOED
Synopsis
Tijdens de Anual Citywide Robattle krijgen Ikki en Metabee het met elkaar aan de stok. Ze besluiten daarom zonder elkaar het kampioenschap af te maken. Geen probleem voor Metabee, ook zonder Ikki redt hij zich aardig. Maar dan moet hij het in de finale tegen Kojiís Sumilidon opnemen. Metabee krijgt rake klappen en Koji en Sumilidon kronen zich tot winnaar van het kampioenschap. Ondertussen is de Rubberobo Gang erin gelukt Metabeeís Hercules Beetle type-Medal te bemachtigen. De Rubberobo Gang probeert nu om Metabee over te halen zich bij hen aan te sluiten. Doet hij dat of legt hij zijn ruzie met Ikki bij?

Afleveringen: In Voor- en Tegenspoed II ; De Mysterieuze Medabot ; De Ontmaskering van Phantom Renegade ; Weg met de Medabots

Speelduur: 100 min.
Taal: Nederlands
Beeldformaat: 4:3
Audio: Dolby Digital 2.0

Extraís: Een uitgebreide characterguide van de Medabots

MEDABOTS DEEL 4: MEDABOTS... ROBATTLE!
Synopsis
De uitvinder van alle Medabots, Dokter Aki, is toevallig ook de oom van Karin. Als hij Ikki en Metabee ontmoet, stelt hij voor om hen te trainen. Maar daar is Metabee veel te koppig voor. Om ze te overtuigen, daagt Dokter Aki Ikki en Metabee uit tot een gevecht. Daarvoor gebruikt de dokter Cyandog, die al zijn gevechten verliest! Tot deze keer. Dokter Aki wint het gevecht probleemloos. Daarmee bewijst hij dat de kracht van een Medabot voor een niet onbelangrijk deel wordt bepaald door de persoon die hem bestuurt.

Afleveringen: De Uitvinder van de Medabots ; De Spion en de Medafighter ; Opgejaagd door het Verleden ; Metabee tegen Rokusho

Speelduur: 100 min.
Taal: Nederlands
Beeldformaat: 4:3
Audio: Dolby Digital 2.0

Extraís: Een uitgebreide characterguide van zowel de Medabots als de personen.

KARAKTERS
Ikki
Leeftijd: 10
Metabot: Metabee
Ikki Tenryou is een leerling van de Riverview Junior High School. Hij is een levendige, gemakzuchtige jongen, maar hij is wel een beetje verlegen en laat nog wel over zich heen lopen. In het begin maakt zijn Metabot Metabee daar behoorlijk misbruik van en windt Metabee Ikki om zijn vinger. Maar nadat ze samen in een aantal Robattles gevochten hebben, onstaat er een sterke band tussen de twee. Met meisjes is het echter een ander verhaal: hij weet gewoon niet goed hoe hij met ze om moet gaan. Zo wordt hij behoorlijk onder de duim gehouden door zijn vriendinnetje Erika, die hij al van jongs af aan kent. Hoewel hij niet echt een begaafde Medafighter is, wordt hij langzamerhand toch steeds beter en beter door zijn schermutselingen met rivaliserende Medafighters, en hoopt hij zo zijn plek in het World Robattle Tournament veilig te stellen.

Erika
Leeftijd: 10
Medabot: Brass
Sinds jonge leeftijd is Erika al het vriendinnetje van Ikki en ze zitten nu ook in dezelfde klas op de Riverview Junior High School. Erika staat stevig in haar schoenen en weet precies wat ze wil. Ze houdt Ikki dan ook stevig onder duim en speelt de baas over hem. Ze heeft echter ook wel lieve meisjesachtige kant en een beetje een zwak voor Ikki. Ze heeft er alles voor over om als eerste de nieuwtjes te weten voor de schoolkrant en daarom heeft ze ook altijd haar fotocamera bij zich. Ze wordt daarin bijgestaan door haar Medabot Brass.

Koji
Leeftijd: 10
Medabot: Sumilidon
Koji zit op de Rosewood Private School. Hij is het moederskindje en tamelijk verwende zoon van een rijke familie. Hij blinkt uit als medafighter en er wordt beweerd dat hij samen met zijn Medabot Sumilidon nog geen wedstrijd heeft verloren. Zijn Medabot is erg sterk door vooral heel veel training. Koji maakt echter geen misbruik hiervan en is een eerlijke vechter. Hij beschouwd zichzelf als het vriendje van Karin en wordt nogal jaloers als anderen, met name Ikki, belangstelling voor haar tonen.

Karin
Leeftijd: 10
Medabot: Neutranurse
Karin is Koji's klasgenote en het meest populaire meisje op de Rosewood Private School. Ze is geen geboren vechter, maar als het er op aan komt kan ze wel meteen in actie schieten en is ze net zo sterk als iedere andere goede Medafighter. Haar Medabot Neutranurse heeft genezende krachen en is net als Karin zachtmoedig en vriendelijk. Ze is niet geschikt om mee te vechten, maar in een Robattle zijn haar genezende krachten heel waardevol!

Henry
Leeftijd: ongeveer 18
Medabot: -
Henry is een wat oudere tiener die werkt in een winkel. Hij is diegene die Metabee aan Ikki verkocht. Hij weet heel veel van Medabots omdat hij een jaar of 10 geleden zelf de ster was van het World Robattle Tournament met zijn Hercules Beetle Type Medabot. Henry heeft ook nog een andere identiteit, namelijk de Phantom Renegade.

Mr. Referee
Leeftijd: onbekend
Medabot: -
Mr. Referee, die ook scheidsrechter was bij het laatste World Robattle Tournament, is de officiŽle scheidsrechter van de Robattle Association en wordt geroemd om zijn eerlijke beslissingen. Als er een Robattle begint verschijnt hij uit het niets, en bijna elke keer gekleed in een ander kostuum. Hij is een echt vriendelijke man die met heel veel toewijding zijn werk doet, maar nooit zijn gevoel voor humor vergeet.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron