:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: BEUGELBEKKIE - DE MAKE-OVER
PERSBERICHT: BEUGELBEKKIE - DE MAKE-OVER
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2003-01-20 - Geplaatst door: Serge
Beugelbekkie (Braceface) komt weer langs op een koopdvd van Bridge Pictures en wel op 11 februari. De dokter is aanwezig, Liever geen vlees meer en De make-over zijn de drie afleveringen die je op De Make-Over te zien krijgt. Jonge meiden die VT4 kijken zijn er dol op!

In De dokter is aanwezig huurt Nina, de moeder van Sharon, Dr. Spitz in als haar persoonlijke therapeut. Daarop reageert Sharon nogal jaloers, ze voelt zich buitengesloten. Ze vraagt zich af waarom haar eigen moeder niet zo begrijpend met haar omgaat, zoals ze dat wel met haar patiënten doet…

Alden bezorgt Sharon een bijbaantje. Door dat baantje komt ze heel wat over de vleesverpvakkingsindustrie te weten. En dat is niet altijd even positief. Dieren worden niet al te netjes behandeld en Sharon eet Liever geen vlees meer.

Zal Adam nog wel een nieuw vriendinnetje vinden? Hij twijfelt er zelf heel erg aan. Sharon besluit daar wat aan te doen en meet haar grote broer een nieuw imago aan. Maar, daardoor verandert Adam wel in iemand die hij helemaal niet is… Bekijk het in De make-over.

Het eerste deel van Beugelbekkie (Braceface): Bah, een Beugel! is nog steeds overal te koop. Van dat eerste deel zijn we nog niet vergeten dat Sharon Spitz net als alle dertienjarige meisjes een ‘normaal’ leven leidt. Maar, dan moet ze plots een beugel dragen. En, dan gebeuren er vreemde dingen telkens ze haar mond opendoet. Kluisdeurtjes vliegen open als ze er voorbij wandelt. Ze hoort zelfs mobiele telefoongesprekken door haar beugel! Als klap op de vuurpijl geven de andere kids haar een nieuwe bijnaam: Beugelbekkie…

Weetjes
· Producer Alicia Silverstone (Clueless, The Babysitter, Excess Baggage, …) is zelf een fervente vegetariër.
· Op de originele Amerikaanse track sprak Alicia Silverstone de stem in van het hoofdpersonage Sharon Spitz.
· In de Nederlandstalige dub is die rol ingesproken door Angela Schijf, in Nederland zeer bekend van de soap Goede Tijden, Slechte Tijden en de film Ik ook van jou.
· VT4 zendt de meidenserie Beugelbekkie in België uit.

Releasedatum: 11 februari

Taal: Nederlands gesproken
Speelduur: 75 min.
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0

Surf ook eens naar www.bridgekids.nl


Recent nieuws van dezelfde bron