:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: HI&LO ON TOUR
PERSBERICHT: HI&LO ON TOUR
Bron: Universal - Datum: 2003-01-27 - Geplaatst door: Serge
“HI&LO seduces us with the very sexual tension at their core. To enter Kwaaitaal’s universe is to leave ourselves behind - but the reward is worth it.” Douglas Rushkoff

Danielle Kwaaitaal is één van de pioniers op het gebied van de Nederlandse videokunst. In 1994 richtte zij samen met Micha Klein en Ariel Zachor (R.E.L.) Technocreations op, dat aan de voet stond van een spectaculair nieuw visueel fenomeen: de veejay.

Wekelijks keerden zij terug op het podium van de club Chemistry in Amsterdam. Inmiddels reikt haar roem veel verder, in vele musea en galerieën, in binnen- en buitenland is haar werk te zien geweest. In 2000 heeft zij de start gemaakt met haar beroemde videowerk HI&LO.

HI&LO On Tour is een vervolg op dit succesvolle videowerk, speciaal voor DVD. Zij heeft 4 verschillende Europese steden bezocht waar zij jongeren in verschillende clubs filmde. HI&LO on tour is een intiem en fascinerend portret waarin culturele verschillen op subtiele wijze worden blootgelegd.

Regie: Danielle Kwaaitaal

Bijzonderheden: Danielle Kwaaitaal is enorm populair binnen de doelgroep. Danielle Kwaaitaal wordt regelmatig besproken in RTV gidsen, magazines en op internet. Dit voorjaar verschijnt het werk van Danielle Kwaaitaal op miljoenen KPN pre-pay telefoonkaarten.

DVD specificaties:
Beeld: 16:9
Audio: Engels Dolby Digital 2.0
Ondertitels: Geen
Speelduur: 60 min.
Genre: muziek
Leeftijd: AL

DVD extra’s:
• Continuous & shuffle loop function
• DVDRom access to artists online

Releasedatum: 3 april 2003