:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: NACHT VAN DE WANSMAAK OP DVD EN NIEUWE TOUR IN BENELUX
NIEUWSBERICHT: NACHT VAN DE WANSMAAK OP DVD EN NIEUWE TOUR IN BENELUX
Bron: DVD Info - Datum: 2003-01-30 - Geplaatst door: Steve
“Een hallucinante zoektocht naar de tenenkrommendste momenten uit de filmgeschiedenis!”

Jawel, het is weer zover! Nacht Van De Wansmaak: Reloaded has arrived!

We zijn al toe aan de 4e editie van dit uitermate populaire gebeuren. Ook dit keer hebben de ‘hells angels’ van de Belgisch/Nederlandse cinema "Max Rockatansky" en "Mr. Horror" (respectievelijk Jan Verheyen en Jan Doense) een programma opgesteld dat uitbulkt van de maagomkerende en totaal politiek incorrecte trailers en fragmenten. Wat dacht u van De Wulpse Jungle, Kung Fu Gorilla Vechters en Excessen In De Folterkelder om er maar enkele te noemen. Dus ieder die uitgekeken is op het dikwijls saaie en clichéoverladen ‘mainstream’ filmgebeuren (lees: Hollywood) is dit de uitgelezen kans om je eens te laten meevoeren in de duizelingwekkende en bizarre wereld van Nacht Van De Wansmaak!

Alle nodige informatie over de Nacht Van De Wansmaak-tour en vertoningen bij u in de buurt kan u vinden op de ‘officiële’ website www.filmevents.nl.

En voor al wie er dan nog steeds geen genoeg van heeft, kan vanaf 4 maart 2003 ook thuis genieten van Nacht Van De Wansmaak. Want dan komt filmmaatschappij WorldWide Cinema op de proppen met de exclusieve DVD The Best Of Nacht Van De Wansmaak. Deze glimmende schijf bevat het beste wat Nacht Van De Wansmaak de voorbije jaren heeft geboden.


Recent nieuws van dezelfde bron