:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: KOOPDVD MAART 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD MAART 2003
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2003-02-07 - Geplaatst door: Serge
DOG SOLDIERS
Deze fantastische horrorfilm werd beloond met de Gouden Raaf en de Publieksprijs op het prestigieuze festival voor de Fantastische Film van Brussel. Voor de liefhebbers van dit genre een absolute commerciële hit!

Een peloton van Britse soldaten, onder leiding van Sergeant Harry Wells wordt uitgezonden naar de wildernis van Schotland. Wat echter een routine militaire oefening had moeten zijn, wordt al snel een ware nachtmerrie voor de mannen, als zij de dodelijk gewonde Captain Richard Ryan en zijn aan stukken gescheurde peloton vinden. Al snel wordt duidelijk wie verantwoordelijk zijn voor het bloedbad, als het peloton wordt aangevallen door een groep hongerige weerwolven. Wie zal de honger van de vreselijke monsters overleven?

DVD specificaties:
- Beeldformaat 16:9
- Geluid Dolby Digital 5.1
- Trailer
- Also on DVD
- FeaturetteGREEN DRAGON
De hoofdrollen worden vertolkt door niemand minder dan: Patrick Swayze, Forest Whitaker

Green Dragon won de Humanitas Prize en de Publieksprijs op hef festival van Austin.

Een kind wordt wakker en loopt naar het verblindende licht van de deuropening, voorzichtig stappend over de tolloze bewegingsloze lichamen die verspreid liggen over een immense vloer. Het begroet de Amerikaanse vlag, zo bekend maar toch zo vreemd. Het is 1972, na de vol van Saigon, in een van de troosteloze Vietnamese vluchtelingkampen in Amerika. Het kind, Minh Pham begint opnieuw aan zijn dagelijkse zoektocht naar zijn moeder in het uitgebreide kamp.

Green Dragon is het intrigerende en ontroerende verhaal over mensen, die proberen de zin te vinden van een verloren oorlog, over uiteengerukte families, hoop en verwachting

DVD specificaties:
- Beeldformaat 16:9
- Geluid Dolby Digital 5.1
- Also on DVDEVIL UNDER THE SUN (Quality Classics)
In deze spannende thriller speelt Sir Peter Ustinov de rol van de alom bekende Hercule Poirot. Het beeldformaat is 16:9, ratio 1.78:1 en deze DVD bevat ook nog een aantal leuke extra’s zoals een trailer, fotogalerij, making off en een Royal Film PreformanceTHE MIRROR CRACK’D (Quality Classics)
In deze Agatha Chnistie-klassieker wordt de rol van Miss Marple vertolkt door Angela Lansbury. Andere rollen worden gespeeld door Geraldine Chaplin, Tony Curtis, Rock Hudson en Elizabeth Taylor. Weer een klassieker om niet te missen!

UIT HET ARCHIEF