:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> WorldWide Cinema >> PERSBERICHT: THE ORIGINAL RING PROMODISK
PERSBERICHT: THE ORIGINAL RING PROMODISK
Bron: WorldWide Cinema - Datum: 2003-02-21 - Geplaatst door: Serge
Een geheimzinnige videoband die vorige week in de brievenbus viel, heeft de filmpers flink in beroering gebracht. Het gerucht gaat dat iedereen die de videotape heeft bekeken, binnen een week aan zijn einde zal komen. Volgens een anonieme bron is er maar één manier om te voorkomen dat de onfortuinlijke journalisten die band daadwerkelijk bekeken hebben het tijdelijke voor het eeuwige zullen inwisselen en dat is het recenseren/vermelden van de release van de nieuwe Ring 1 promodisk.

Ring gaat over de journaliste Reiko die op onderzoek uitgaat na de mysterieuze dood van haar nichtje. Reiko komt erachter dat haar nichtje vlak voor haar dood een geheimzinnige videoband had bekeken met vage beelden van een spiegel, een jonge vrouw en een vreemde put. De geruchten gaan dat iedereen die de videotape bekijkt, binnen een week aan zijn einde komt…

De promodisk is uitgebracht onder de naam The Original Ring en bevat, behalve de Japanse horrorfilm Ringu, een twaalftal trailers van eXtreme titels als Driller Killer, Female Vampire, Kakashi en The Giant Spider Invasion. Bijzonder is dat de film met origineel Dolby Digital 5.1 wordt uitgebracht, 16:9 anamorfisch is en toch slechts € 5,00 kost. Het is dé perfecte introductie tot het eXtreme label van WorldWide Cinema. Gevreesd wordt dat het Ring-virus met deze release heel Nederland in zijn ban zal krijgen.

De release van The Original Ring gaat vooraf aan de première van The Ring, de zeer geslaagde remake van het Japanse origineel. Verwacht wordt dat bezoekers van The Ring massaal gebruik zullen maken van deze gelegenheid om kennis te maken met The Original Ring.

The Original Ring Promodisk: An Introduction to Extreme verschijnt 25 februari 2003 op DVD.